Tipul bucătăriei:

Rețetă de tort cu brânză

Cheesecake cu tort de morcovi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10-12
  • Uşor

Îți place tortul de morcovi? Îți place cheesecake? Am combinat aceste dragi clasici, atât de iubiți, încât nu trebuie să alegeți niciodată. Pachet cu multe condimente, pofta de portocale și nuci pecan, această rețetă vă va impresiona cu siguranță prietenii și familia la următoarea cină


Încercați această rețetă de brânză cu tort de morcovi, apoi consultați clasicul nostru brânză cu brânză vanilată și mai multe rețete de brânză cu cele mai bune.

Avem, de asemenea, mult mai multă inspirație pentru rețetele de tort cu morcovi, inclusiv un tort clasic cu morcovi, cupcakes cu tort de morcovi și brioșe cu tort de morcovi.

Ingrediente

  • zahăr muscovado maro deschis 100g
  • ulei de floarea soarelui 5 linguri
  • ouă 2 mari
  • făină simplă 100g, cernut
  • praf de copt ½ linguriță
  • bicarbonat de sodiu ¼ linguriță
  • condimente asortate ¼ linguriță
  • ghimbir de pamant ¼ linguriță
  • scorțișoară măcinată ½ linguriță
  • portocale ½, zestrat
  • morcovi 75g, ras
  • pacanele 100g, tocate aproximativ

CUPRINARE CU CHEESECAKE

  • brânză moale 500g
  • zahăr glazură 150g, cernut
  • condimente asortate ½ linguriță
  • ghimbir de pamant ½ linguriță
  • cinnmon măcinat 1 linguriță
  • portocale 1, zestat
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • crema dubla 200 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și tapetați o formă rotundă de 20 cm cu formă de arc cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Pentru a face baza de tort de morcovi, amestecați zahărul brun, uleiul și ouăle până se omogenizează și se combină complet. Adăugați făina, praful de copt, bicarbul și condimentele, apoi bateți împreună pentru a combina. Se amestecă coaja de portocală, morcovul ras și 40g din pecanele tocate și se amestecă până se combină.

  • Pasul 3

    Se răstoarnă în tablă, se nivelează și se coace la cuptor timp de 30-40 de minute sau până când o frigăruie înfiptă în centru iese curată.

  • Pasul 4

    Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să se răcească complet în formă. Odată răcit, scoateți-l din tablă, tăiați-l pentru a uniformiza partea superioară pentru un finisaj mai îngrijit, dacă doriți, apoi scoateți hârtia de copt și puneți-o înapoi în tablă.

  • Pasul 5

    Pentru a face topping-ul cu cheesecake, bateți împreună brânza moale, zahărul glazurat, condimentele, coaja de portocală și extractul de vanilie cu un mixer electric până când sunt cremoase și netede. Se adaugă smântâna dublă și se bate din nou până se combină complet.

  • Pasul 6

    Puneți amestecul de cheesecake peste tortul răcit, uniformizați partea de sus și lăsați-l să stea la frigider cel puțin 4 ore.

  • Pasul 7

    Rulați un cuțit în jurul marginii tortului, apoi slăbiți forma și scoateți tortul. Tăiați aproximativ pecanii rămași și împrăștiați-i pe partea de sus pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 424
  • Gras 31.2g
  • Saturează 13.7g
  • Carbohidrați 29,8g
  • Zaharuri 22.9g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 5.4g
  • Sare 0,4g
.
#Cheesecake #tort #morcovi
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast