Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de brânză cu pâine cu banane

Cheesecake de pâine cu banane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

Răsfățați-vă cu acest amestec glorios de două delicii dulci preferate – o bază de pâine cu banane acoperită cu cheesecake cremos de vanilie, banane feliate și caramel sărat


Încercați această prăjitură de brânză cu banane, apoi verificați clasica noastră pâine cu banane, pâine de banane vegană, pâine de malț cu banane și rețete mai delicioase de pâine cu banane.

Folosind jumătate de făină integrală și jumătate de făină simplă, veți obține o textură clasică a pâinii cu banane – puteți folosi toată faina, deși vă va oferi o bază mai deschisă.

Ingrediente

  • brânză moale 350g
  • crema dubla 150ml
  • zahăr glazură 75g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • lămâie 1, zestat
  • caramel sărat 5 linguri
  • banane 2 mici, pentru a decora

BAZĂ PÂINE DE BANANĂ

  • unt 40g, înmuiat, plus extra pentru tablă
  • zahăr brun moale deschis 50g
  • făină simplă 60g
  • făină integrală 50g
  • praf de copt 1 linguriță
  • ou 1
  • banane 2 foarte coapte, aproximativ piure

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Pentru a face baza, bateți untul, zahărul, făinurile, praful de copt, oul și bananele împreună cu un vârf de sare. Într-o lingură într-o formă de primăvară adâncă, de 20 cm, căptușită cu bază și untată.

  • Pasul 2

    Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când o frigăruie iese curată. Se eliberează din tablă și se răcește complet. Spălați și uscați cutia, deoarece veți avea nevoie de ea pentru a asambla cheesecake.

  • Pasul 3

    Puneți brânza într-un castron și bateți scurt pentru a o slăbi. Bateți treptat în smântână și zahăr – amestecul se va îngroșa pe măsură ce mergeți. Se amestecă coaja de vanilie și lămâie.

  • Pasul 4

    Puneți pâinea de banane răcită înapoi în baza cutiei. Se întinde peste 2 linguri de caramel, apoi se toarnă pe topping și se netezește. Se pune la frigider peste noapte să se răcească și se pune.

  • Pasul 5

    Eliberați cheesecake-ul din tablă și transferați-l pe o farfurie de servire. Decorați cu felii de banane și stropiți cu mai mult caramel înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 345
  • Gras 21.8g
  • Saturează 13.7g
  • Carbohidrați 31.7g
  • Zaharuri 22.3g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 4.5g
  • Sare 0,5g
.
#Cheesecake #pâine #banane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *