Tipul bucătăriei:
Chicken kiev traybake
- servește 2
- Uşor
Transformați acest favorit de familie într-o tavă de pui cu o garnicky, dressing pentru o masă all-in-one în mijlocul săptămânii
Faceți acest cuptor de kiev de pui, apoi verificați clasicul nostru kiev de pui, kiev katsu katsu curry, kiev de pui fript și rețete mai interesante de pui.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- cartofi făinoși 2, curățați și tăiați în bucăți de 3cm
- ulei de pulverizare
- boia afumată 1 linguriță
- granule de usturoi 1 linguriță
- piept de pui fără piele 2 mici
- unt nesarat 50g
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- lămâie ½, suc
- patrunjel cu frunze plate ½ o grămadă mică, tocată mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Introduceți cartofii într-un castron și pulverizați de câteva ori cu ulei, în timp ce aruncați până când este complet acoperit. Se condimentează, apoi se răstoarnă pe o tavă antiaderentă și se prăjește timp de 40 de minute până când începe să se clocească, întorcându-se la jumătatea drumului.
-
Pasul 2
Adăugați boia afumată și granulele de usturoi în același castron cu mai mult condiment și aruncați piepturile de pui. Adăugați în tavă și prăjiți-le timp de 20 de minute sau până când puiul este fiert și cartofii sunt crocanți.
-
Pasul 3
Între timp, încălziți untul într-o tigaie mică cu usturoiul până se înmiresmează. Se ia de pe foc și se adaugă zeama de lămâie. Se răcește, apoi se amestecă pătrunjelul.
-
Pasul 4
Lingurați usturoiul, îmbrăcându-se peste pui pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 626
- Gras 27.4g
- Saturează 14.8g
- Carbohidrați 39.6g
- Zaharuri 3g
- Fibră 6g
- Proteină 52.2g
- Sare 0,4g