Skip to content

Tipul bucătăriei:

17870

Chiloți din Pădurea Neagră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Gloriile Knickerbocker au fost făcute pentru o abordare freestyle – folosiți fructe proaspete vara și variați sosul, prăjitura și înghețata după cum doriți.


Ingrediente

  • cireșe negre fără sâmburi în sirop Tavă de 425 g, scursă
  • kirsch 1 lingura (optional)
  • brioșă dublă de ciocolată 1, feliat
  • inghetata de vanilie 2 linguri mici
  • inghetata de cirese sau ciocolata 2 linguri mici
  • crema dubla 100 ml, bătuți ușor cu 1 lingură de zahăr pudră
  • ciocolata rasa sau migdale prajite tocate a servi

sos de ciocolata

  • sirop auriu 2 linguri
  • ciocolata neagra 100 g, rupte în bucăți

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face sosul de ciocolată, aduceți la fiert 80 ml apă cu siropul auriu.

    Se ia de pe foc si se adauga ciocolata sparta, amestecand pana cand sosul este omogen.

  • Pasul 2

    Aruncați cireșele cu kirsch-ul, dacă folosiți, și puneți câteva în baza fiecărui pahar de servire. Acoperiți cu o felie de brioșă, câte o lingură din fiecare înghețată și puțin sos de ciocolată.

    Repetați straturile, terminând cu o lingură de smântână, o cireșă și un strop de sos. Se presara ciocolata rasa si migdalele tocate.

#Chiloți #din #Pădurea #Neagră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *