Tipul bucătăriei:
Chippy joe chifle
- servește 8-10
- Uşor
Utilizați aragazul lent în această vară pentru a prepara un porc de trăsături super-moale, apoi puneți în chifle brioche cu avocado și jalapeños murat
Încercați aceste chifle joase, apoi verificați mai multe idei de vară lentă.
Pentru această rețetă, merită să căutați chifle brioche, deoarece carnea afumată se împerechează perfect cu pâinea ușor dulce. Nici un pete de maion și muștar nu ar merge mai întâi.
Ingrediente
- articulația umărului de porc dezosat 2 kg
- oregano uscat 1 lingură
- boia afumată dulce 1 lingură
- ceapa rosie 1, tocat mărunt
- passata 300ml
- ketchup de roșii 100 ml
- sos Worcestershire 4 linguri
- oțet de cidru 4 linguri
- zahăr brun moale închis 4 linguri
- pastă chipotle 2½ linguri
A SERVI
- chifle de burger brioche 8-10
- avocado 2-3 coapte, piure cu o stoarcere de suc de lămâie sau lămâie
- cheddar matur 200g, ras
- jalapeños murat a servi
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați coaja articulației de porc, plus stratul gros de dedesubt. Tăiați aproximativ îmbinarea în sferturi pentru a tăia mai bine în partea inferioară a aragazului lent. Frecați carnea peste tot cu oregano, boia, 2 lingurițe de sare și niște piper negru proaspăt măcinat. Se lasă 20 de minute (sau acoperite peste noapte la frigider, dacă doriți).
-
Pasul 2
Încălziți aragazul lent la mare. Împrăștiați ceapa în bază și așezați bucățile de umăr deasupra. Bateți împreună pasata, ketchup-ul, sosul de worcestershire, oțetul, zahărul și pasta de chipotle. Se toarnă peste tot porc, se amestecă, apoi se pune pe capac și se fierbe 5 ore.
-
Pasul 3
Verificați carnea – ar trebui să se destrame și să fie fragedă. Aruncați restul de grăsimi, apoi tocați carnea cu câteva furculițe, aruncați-o și acoperiți sosul așa cum faceți.
-
Pasul 4
Încălziți, apoi deschideți chiflele și completați cu carnea de porc, piure de avocado și brânză rasă. Împrăștiați peste jalapeños.
Informatii nutritionale
- Kcals 311
- Gras 9.6g
- Saturează 3.3g
- Carbohidrați 18.6g
- Zaharuri 17.7g
- Fibră 1.8g
- Proteină 36.9g
- Sare 0,8g