Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ciuperci umplute și pitta halloumi

Ciuperci umplute și pitta halloumi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Idee rapidă pentru un sandviș vegetarian: pittas umplute cu halloumi la grătar, humous, ciuperci și ardei cu rucola. Gata rapid în 15 minute.


Încercați aceste pitta cu ciuperci umplute, apoi verificați ciupercile noastre umplute, ciupercile portobello umplute și halloumi și ciupercile umplute cu usturoi.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ciuperci mari plate 4, feliate
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • halloumi 1 bloc, tăiat în 12
  • pâine pitta 4
  • houmous 4 linguri
  • ardei rosii prajiti dintr-un borcan 4, rupt în bucăți
  • rachetă 2 pumni
  • sos de chili a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. Adaugati ciupercile cu un praf bun de sare si gatiti, amestecand cateva minute. Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie. Dați focul și fierbeți orice umiditate. Păstrați-vă cald.

  • Pasul 2

    Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie separată și se prăjește halloumi până devine auriu. Încălzește pitta.

  • Pasul 3

    Se împarte fiecare pitta și se întinde cu houmous, apoi se umple cu ciuperci, halloumi, ardei și niște rucola. Serviți cu sos chilli dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 488
  • Gras 22.4g
  • Carbohidrați 47,9g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 24.5g
  • Sare 3g
#Ciuperci #umplute #și #pitta #halloumi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *