Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tonul se topește coace pastele

Coace pastele de ton

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 3
  • Uşor

Un clasic absolut, făcut și mai minunat cu adăugarea de fulgi de ardei iute și rozmarin. Este o adevărată plăcere a mulțimii!


Încercați rețeta noastră pentru coacerea pastelor de ton, apoi verificați-ne coace pastă de cârnați, paste vegetariene coapte, paste al forno și paste mai reconfortante coace.

Ingrediente

  • fusilli 200g
  • ulei de masline 1 lingură
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • fulgi de chilli uscat un ciupit bun
  • roșii feliate 400g tablă
  • ton în ulei de măsline 200g tablă, scursă
  • rozmarin ace tocate pentru a face 1 linguriță (opțional)
  • cheddar matur 75g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti fuzilii urmand instructiunile pachetului, apoi scurgeti bine.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 10 minute până se înmoaie puțin. Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți timp de 3 minute. Adăugați roșiile și o jumătate de cutie de apă, apoi fierbeți timp de 10 minute. Sezon.

  • Pasul 3

    Se amestecă tonul în sos cu rozmarinul (dacă se folosește) și pastele scurse și se răstoarnă într-un vas de copt de 26cm x 18cm. Împrăștiați brânza, apoi coaceți timp de 20-25 de minute sau până când fierbeți și fierbe. Serviți cu o salată verde, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 474
  • Gras 16.2g
  • Saturează 6.4g
  • Carbohidrați 51.6g
  • Zaharuri 8.6g
  • Fibră 5.9g
  • Proteină 27,5g
  • Sare 0,9g
.
#Coace #pastele #ton
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *