Tipul bucătăriei:
Coace pastele de ton
- servește 3
- Uşor
Un clasic absolut, făcut și mai minunat cu adăugarea de fulgi de ardei iute și rozmarin. Este o adevărată plăcere a mulțimii!
Încercați rețeta noastră pentru coacerea pastelor de ton, apoi verificați-ne coace pastă de cârnați, paste vegetariene coapte, paste al forno și paste mai reconfortante coace.
Ingrediente
- fusilli 200g
- ulei de masline 1 lingură
- ceapă 1, tocat mărunt
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- fulgi de chilli uscat un ciupit bun
- roșii feliate 400g tablă
- ton în ulei de măsline 200g tablă, scursă
- rozmarin ace tocate pentru a face 1 linguriță (opțional)
- cheddar matur 75g, ras
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti fuzilii urmand instructiunile pachetului, apoi scurgeti bine.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa timp de 10 minute până se înmoaie puțin. Adăugați fulgii de usturoi și ardei iute și gătiți timp de 3 minute. Adăugați roșiile și o jumătate de cutie de apă, apoi fierbeți timp de 10 minute. Sezon.
-
Pasul 3
Se amestecă tonul în sos cu rozmarinul (dacă se folosește) și pastele scurse și se răstoarnă într-un vas de copt de 26cm x 18cm. Împrăștiați brânza, apoi coaceți timp de 20-25 de minute sau până când fierbeți și fierbe. Serviți cu o salată verde, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 474
- Gras 16.2g
- Saturează 6.4g
- Carbohidrați 51.6g
- Zaharuri 8.6g
- Fibră 5.9g
- Proteină 27,5g
- Sare 0,9g