Tipul bucătăriei:
Coș de gunoi de Paști tiffin
- taie în 16
- Uşor
Folosiți ciocolată rămasă și ouă de Paște pentru a crea acest tiffin de ciocolată de fructe și nuci
Încercați această idee distractivă de copt de familie de Paște sau vizitați-ne Tort de brânză de Paște, Biscuiți de Paște, Drum stâncos de Paște și mai ușor coace Paștele.
Ingrediente
- unt sărat 150g
- sirop auriu 3 linguri
- ciocolata neagra 200g, tocat
- ciocolata cu lapte 200g, tocat
- cireșe glacé 12, înjumătățit
- biscuiți de gingernut 6, rupt în bucăți mici
- stafide cu flacără 4 linguri
- migdale întregi albe 50g
- Bucăți de ou de Paște 1-2 pumni, rupte în cioburi mici
Metodă
-
Pasul 1
Puneți untul și siropul auriu într-un castron cu trei sferturi din ciocolata neagră și cu lapte și topiți-le ușor peste o tigaie cu apă care fierbe până se topește și se omogenizează.
-
Pasul 2
Se amestecă cireșele, ghimbirele, stafidele și migdalele, apoi se răstoarnă într-o tavă de copt cu hârtie, adâncă, de 18 cm. Se răcește la frigider timp de 30 de minute.
-
Pasul 3
Se topește restul de ciocolată neagră și cu lapte și se întinde pe partea superioară a tiffinului. Împingeți bucăți rupte de ou de Paște și răciți-le până când se pune. Tăiați în pătrate pentru a servi și păstrați resturile în frigider până la o săptămână.
Informatii nutritionale
- Kcals 298
- Gras 19.7g
- Saturează 11g
- Carbohidrați 26g
- Zaharuri 20.2g
- Fibră 2g
- Proteină 3.2g
- Sare 0,3g