Tipul bucătăriei:

Rețetă Tiffin de Paște cu ouă de ciocolată

Coș de gunoi de Paști tiffin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • taie în 16
  • Uşor

Folosiți ciocolată rămasă și ouă de Paște pentru a crea acest tiffin de ciocolată de fructe și nuci


Încercați această idee distractivă de copt de familie de Paște sau vizitați-ne Tort de brânză de Paște, Biscuiți de Paște, Drum stâncos de Paște și mai ușor coace Paștele.

Ingrediente

  • unt sărat 150g
  • sirop auriu 3 linguri
  • ciocolata neagra 200g, tocat
  • ciocolata cu lapte 200g, tocat
  • cireșe glacé 12, înjumătățit
  • biscuiți de gingernut 6, rupt în bucăți mici
  • stafide cu flacără 4 linguri
  • migdale întregi albe 50g
  • Bucăți de ou de Paște 1-2 pumni, rupte în cioburi mici

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți untul și siropul auriu într-un castron cu trei sferturi din ciocolata neagră și cu lapte și topiți-le ușor peste o tigaie cu apă care fierbe până se topește și se omogenizează.

  • Pasul 2

    Se amestecă cireșele, ghimbirele, stafidele și migdalele, apoi se răstoarnă într-o tavă de copt cu hârtie, adâncă, de 18 cm. Se răcește la frigider timp de 30 de minute.

  • Pasul 3

    Se topește restul de ciocolată neagră și cu lapte și se întinde pe partea superioară a tiffinului. Împingeți bucăți rupte de ou de Paște și răciți-le până când se pune. Tăiați în pătrate pentru a servi și păstrați resturile în frigider până la o săptămână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 298
  • Gras 19.7g
  • Saturează 11g
  • Carbohidrați 26g
  • Zaharuri 20.2g
  • Fibră 2g
  • Proteină 3.2g
  • Sare 0,3g
.
#Coș #gunoi #Paști #tiffin
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast