Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de croquetas cu ceapă rară și murată

Crocete rare și ceapă murată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face în jur de 30
  • Uşor

Aceste mușcături de brânză au un exterior crocant, un interior topit și un gust satisfăcător. Sunt o mulțumire sigură și o modalitate excelentă de a consuma brânza rămasă


Ingrediente

  • unt
  • ceapa murata 150g, scurse și tocate mărunt
  • sos Worcestershire 2 lingurițe
  • făină simplă 100g + 3 linguri
  • bere 150 ml
  • tot laptele 100 ml
  • Muștar englezesc 1 linguriță
  • muștar integral 1 linguriță
  • piper alb măcinat
  • cheddar matur 250g, ras
  • ouă 3, bătut
  • pesmet panko 200g
  • ulei vegetal pentru prăjire adâncă

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți un buton de unt într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa mărunțită tocată și prăjiți-o timp de 5 minute până se înmoaie ușor (ar trebui să aibă încă ceva crocant) și orice exces de oțet s-a evaporat. Se amestecă sosul Worcestershire.

  • Pasul 2

    Presară peste cele 3 linguri de făină și amestecă 2-3 minute. Adăugați berea și amestecați până când amestecul este neted și foarte gros. Se amestecă laptele (nu vă faceți griji dacă se desparte puțin, se va reveni împreună), muștar și un praf de piper până se combină, apoi adăugați brânza rasă și amestecați până se topește. Amestecul trebuie să fie foarte gros și neted – continuă să clocotească până când amestecul cade în păpuși din lingură, mai degrabă decât să stropească. Scoateți-l de pe foc, transferați-l într-un vas termorezistent și acoperiți partea superioară cu folie de film (pentru a opri formarea pielii). Se lasă să se răcească în frigider până se solidifică. (Puteți întinde amestecul pe o tavă de copt pentru a ajuta la accelerarea acestui proces.)

  • Pasul 3

    Pune ouăle, făina rămasă și pesmetul în boluri separate, gata să îmbraci croquetele. Folosind o linguriță sau balon de pepene galben, răzuiește amestecul de rarebit răcit în 30 de bile de mușcătură (puteți forma în bile îngrijite folosind palmele mâinilor prăfuite de făină). Înveliți fiecare croqueta mai întâi în făină, apoi ouă bătută, apoi pesmet și puneți-o pe o farfurie sau tavă și răciți timp de 30 de minute.

  • Pasul 4

    Încălziți o tigaie de ulei ⅓ plină la 180 ° C, sau până când un cub de pâine devine auriu în 30 de secunde. Se prăjește croquetele în loturi timp de 2-4 minute, până devin aurii. Se scurge pe hârtie de bucătărie, se condimentează cu sare și se servește fierbinte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 125
  • Gras 7.5g
  • Saturează 2.4g
  • Carbohidrați 9.4g
  • Zaharuri 0,7g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 4.3g
  • Sare 0,4g
.
#Crocete #rare #și #ceapă #murată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *