Tipul bucătăriei:
Crumble de cireșe de migdale
- serveste 4
- Puțin efort
Aceste oale individuale cu cireșe delicioase nu ar putea fi mai simplu de făcut, proiectul perfect de coacere cu copiii. Fulgi de migdale adaugă un crocant dulce pentru toată lumea.
Faceți aceste vase reconfortante pentru crumble de cireșe și migdale, apoi consultați-ne crumble de mere, crumble de mere și mure, crumble de prune și altele retete de crumble.
Ingrediente
- făină simplă 150g, zdrobit într-un robot de bucătărie cu
- unt nesarat racit si taiat cubulete 75g până arată ca pesmet
- ovăz 4 linguri
- zahăr Demerara 2 linguri
- cirese 500 g, cu pietre și aruncate cu 3 linguri zahăr tos și 4 linguri apă
- fulgi de migdale 4 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Se amestecă ovăzul, migdalele și zahărul demerara în amestecul de făină.
Puneți cireșele în 4 vase sau căni individuale rezistente la cuptor, apoi acoperiți cu amestec de crumble.
Coaceți 20-25 de minute până devin aurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 508
- Gras 22.7g
- Saturate 10.4g
- Carbohidrați 72.1g
- Fibră 3.9g
- Proteină 8.3g
- Sare 0,02g
#Crumble #cireșe #migdale