Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Cupcakes de Paște

Cupcakes de Paști

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Coaceți un lot de cupcakes de ciocolată și deasupra cu cremă de unt de vanilie și ouă Cadbury Mini pentru un tratament ușor de Paște


Coaceți un lot din aceste prăjituri de Paște, apoi verificați mai multe prăjituri de Paști și idei de desert de Paște, inclusiv tortul nostru cu brânză de Paște, drumul stâncos de Paște și tortul de Paște.

Ingrediente

TĂIERE

  • făină auto-crescătoare 150g
  • pudră de cacao 50g
  • zahăr pudră 200g
  • unt nesarat 100g, înmuiat
  • ou 1 mare
  • tot laptele 100 ml
  • extract de vanilie ½ linguriță

FĂRĂ BUTTERCREAM

  • unt nesarat 150g, înmuiat
  • zahăr glazură 250g, cernut
  • extract sau pastă de vanilie 1 linguriță
  • Mini ouă Cadbury 2 pungi de 80g, unele înjumătățite, altele lăsate întregi
  • ciocolată neagră sau cu lapte 10g (aproximativ 2 pătrate), ras (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Căptușiți o cutie de brioșe cu 12 găuri cu cutii pentru brioșe. Combinați făina, pudra de cacao și un praf de sare într-un castron mare.

  • Pasul 2

    Într-un alt castron mare, folosiți un mixer electric de mână pentru a bate zahărul și untul până devin palide și pufoase. Într-un vas, amestecați împreună oul, laptele și vanilia.

  • Pasul 3

    Adăugați jumătate din făină și jumătate din amestecul de lapte / ou la untul și zahărul crem, apoi bateți împreună. Adăugați restul amestecurilor de făină și lapte / ouă și bateți din nou pentru a face un aluat neted.

  • Pasul 4

    Împărțiți aluatul între dulapurile de briose, apoi coaceți timp de 20 de minute sau până când a crescut și o scobitoare sau o frigăruie introdusă într-un tort iese curată. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de câteva minute, apoi scoateți-le într-un raft pentru a se răci complet.

  • Pasul 5

    Pentru cremă de unt, utilizați un mixer electric de mână pentru a bate încet untul înmuiat cu zahărul glazurat până când este complet combinat și catifelat (adăugați o picătură mică de apă clocotită pentru a se înmuia, dacă este necesar). Bate în vanilie.

  • Pasul 6

    Tavați sau întindeți cremă de unt deasupra fiecărui cupcake, apoi decorați cu Mini Ouă înjumătățite și întregi și puțină ciocolată rasă, dacă doriți.

.
#Cupcakes #Paști
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *