Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Cupcakes Frosted Bezea

Cupcakes glazurați cu bezea

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Animați mâncarea de petrecere cu vârfuri perfecte de bezea în cea mai bună rețetă de cupcake. Dulceața adăugată vine de la nuca de cocos deshidratată și o bază de dulceață de zmeură


Ingrediente

  • unt 175 g
  • zahăr tos auriu 175 g
  • zahăr pudră 175 g
  • extract de vanilie 1 lingura
  • ouă 9
  • făină simplă 175 g
  • praf de copt 1 lingura
  • lapte 150 ml
  • gem de zmeură 12 lingurite
  • nucă de cocos uscată 85 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4 și tapetați o tavă de brioșe cu 12 găuri cu carcase.

  • Pasul 2

    Bateți împreună 175 g unt înmuiat, 175 g zahăr tos auriu și 1 linguriță extract de vanilie până devine ușor și pufos.

  • Pasul 3

    Bateți 1 ou, urmat de 4 gălbenușuri, apoi bateți 175 g făină simplă, 1 linguriță praf de copt și 150 ml lapte până se omogenizează. Împărțiți două treimi din amestec în mod egal între cutii, apoi adăugați 1 linguriță de gem de zmeură la fiecare. Împărțiți amestecul rămas deasupra, netezind astfel încât să nu fie vizibilă gemul. Coaceți 20 de minute. Se răcește puțin și se transferă pe o tavă de copt.

  • Pasul 4

    Coborâți cuptorul la 110c/ventilator 90c/gaz ½. Bateți 4 albușuri spumă, apoi, încă amestecând, adăugați treptat 175 g zahăr tos.

  • Pasul 5

    Bateți până devine groasă și strălucitoare, apoi adăugați 85 g de nucă de cocos deshidratată și puneți deasupra fiecărei prăjituri.

  • Pasul 6

    Coaceți 30 de minute, apoi răciți și serviți.

#Cupcakes #glazurați #bezea
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *