Tipul bucătăriei:

Coroană de curcan prăjită cu rețetă de bacon

Curcan în stil porchetta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10-12
  • Un mic efort

Încercați ceva diferit în acest Crăciun, făcând curcanul nostru în stil porchetta pentru centrul dvs. principal. Coroana suculentă de curcan este înfășurată în slănină striată și umplută cu carne de cârnați.


Încercați acest curcan în stil porchetta, apoi verificați ușor friptură de curcan, coroana de curcan, sos de curcan și altele Rețete de curcan de Crăciun.

Cereți măcelarului o coroană de curcan dezosată; adică ambii sâni scoși de pe os, cu pielea încă conectându-i și aripile scoase. O coroană poate fi pregătită înainte, nu există risipă, ciopleste frumos și durează doar două ore pentru a găti, așa este și cea mai bună friptură de Crăciun

Ingrediente

  • cârnați de ierburi și usturoi 8, jupuit
  • parmezan 100g, ras
  • salvie o mână de frunze, tocate
  • ciabatta 200g bucăți, tocate și înmuiate în 6 linguri de lapte
  • coroană de curcan dezosată 1, aproximativ 3-4kg
  • slănină subțire, fără afumături aproximativ 18 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați carnea de cârnați, parmezanul, salvia și pâinea înmuiată cu mâinile și condimentați foarte bine.

  • Pasul 2

    Puneți curcanul, cu pielea în jos, pe o scândură. Doriți să fluturați sânii – cel mai simplu mod de a face acest lucru este să faceți trei incizii, de aproximativ 2cm adâncime, în lung pe fiecare sân, făcând sânii de curcan mai largi.

  • Pasul 3

    Puneți umplutura uniform peste suprafața curcanului, apoi aduceți ambele părți în mijloc până când toate umpluturile sunt închise. Puteți freca capetele împreună pentru a vă ajuta să păstrați forma, dacă doriți.

  • Pasul 4

    Așezați slănina pe o scândură și rulați platul unui cuțit de-a lungul lor pentru a face feliile și mai lungi. Suprapuneți fiecare felie cu ultima, asigurându-vă că nu aveți goluri.

  • Pasul 5

    Așezați ruloul de curcan pe slănină, cu pielea în jos, apoi înfășurați slănina în jurul curcanului. Răsturnați, astfel încât toate îmbinările să fie dedesubt. Cravată cu șnur de bucătărie în mai multe locuri de-a lungul păsării pentru a vă asigura că își menține forma în timpul gătitului. Adăugați câteva frunze de salvie.

  • Pasul 6

    Se cântărește îmbinarea umplută și se calculează timpul de gătit la 20 de minute la 500g.

  • Pasul 7

    Când sunteți gata să gătiți, încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Puneți curcanul într-o cutie de prăjire cu fața în sus și gătiți pentru timpul calculat. Acoperiți curcanul cu folie dacă se rumeneste prea mult în ultima jumătate de oră. Odihniți-vă sub folie vrac timp de 20 de minute înainte de sculptură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 554
  • Gras 28.7g
  • Saturează 10.3g
  • Carbohidrați 10.8g
  • Zaharuri 1.3g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 62.3g
  • Sare 1.9g
.
#Curcan #în #stil #porchetta
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast