Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fajitas vegetariene

Fajitas vegetariene

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Faceți-o o noapte de fajita cu această cină rapidă cu legume, perfectă pentru întreaga familie. Folosiți puțină pudră de ardei iute pentru a da o lovitură acestor învelișuri și boia de afine fierbinte pentru culoare


Bucurați-vă de aceste fajitas vegetale cu salsa de roșii de casă și guacamole, apoi verificați fajitas-ul nostru de pui și fajitas-ul cu friptură.

Pentru mai multe opțiuni de legume, încercați burritosi vegetarieni, enchiladele vegetariene, rulourile de cârnați vegetarieni și alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • ulei pentru prajit
  • ceapă 1, înjumătățit și feliat
  • ardei rosu 1, feliat
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • boia afumată la cald Sp linguriță
  • pudră de ardei iute ½ linguriță
  • fasole neagra 400g tablă, clătită și scursă
  • Tortilla de făină 4, încălzit
  • cheddar matur 50g, ras
  • smantana 4 linguri
  • sos iute a servi

AVOCADO SALSA

  • avocado 1 mic, tăiat cubulețe
  • roșii 2 mici, tăiate cubulețe
  • ceapa rosie ¼, tocat mărunt
  • jalapeños murat 2 lingurițe tocate, (opțional)
  • coriandru o mână, tocată
  • lămâie verde ½, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați toate ingredientele de salsa împreună cu un vârf de sare și lăsați să stea în timp ce faceți fajitas.

  • Pasul 2

    Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și gătiți ceapa și piperul la foc mare, până se înmoaie și începe să se carbonizeze la margini. Reduceți focul și adăugați condimentele, aruncând bine. Adăugați boabele de fasole cu un strop de apă și continuați să gătiți până când boabele sunt fierbinți.

  • Pasul 3

    Serviți fasolea în tortilla caldă cu salsa, brânză, smântână și sos fierbinte, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 760
  • Gras 38.2g
  • Saturează 14.9g
  • Carbohidrați 68.4g
  • Zaharuri 13.8g
  • Fibră 18.9g
  • Proteină 26.1g
  • Sare 2.4g
.
#Fajitas #vegetariene
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *