Skip to content

Tipul bucătăriei:

7323

Fasole verde cu unt de migdale auriu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Garniturile ușoare și rapide sunt întotdeauna bune de avut în mânecă. Acesta transformă acea legume de zi cu zi – fasolea verde – într-un acompaniament în stil mediteranean cu un delicios unt de nuci. Pentru a face înainte, gătiți fasolea, clătiți în apă rece, apoi reîncălziți în untul de migdale.


Ingrediente

  • Fasole verde 400 g, acoperit
  • unt 50 g
  • fulgi de migdale 3 linguri
  • usturoi 1 cuișoare, tăiat la jumătate

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe sau se fierbe fasolea verde la abur până se înmoaie. Se incinge untul intr-o tigaie, se adauga migdalele si usturoiul si se condimenteaza. Gatiti pana migdalele sunt aurii si untul de nuca. Aruncați usturoiul, adăugați fasolea și amestecați.

Informatii nutritionale

  • Kcals 109
  • Carbohidrați 2.6g
  • Proteină 2.4g
  • Gras 10g
  • Sare 0,15g
  • Fibră 1.9g
#Fasole #verde #unt #migdale #auriu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *