Tipul bucătăriei:
Fasole verde cu unt de migdale auriu
- serveste 6
- Uşor
Garniturile ușoare și rapide sunt întotdeauna bune de avut în mânecă. Acesta transformă acea legume de zi cu zi – fasolea verde – într-un acompaniament în stil mediteranean cu un delicios unt de nuci. Pentru a face înainte, gătiți fasolea, clătiți în apă rece, apoi reîncălziți în untul de migdale.
Ingrediente
- Fasole verde 400 g, acoperit
- unt 50 g
- fulgi de migdale 3 linguri
- usturoi 1 cuișoare, tăiat la jumătate
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe sau se fierbe fasolea verde la abur până se înmoaie. Se incinge untul intr-o tigaie, se adauga migdalele si usturoiul si se condimenteaza. Gatiti pana migdalele sunt aurii si untul de nuca. Aruncați usturoiul, adăugați fasolea și amestecați.
Informatii nutritionale
- Kcals 109
- Carbohidrați 2.6g
- Proteină 2.4g
- Gras 10g
- Sare 0,15g
- Fibră 1.9g
#Fasole #verde #unt #migdale #auriu