Tipul bucătăriei:
Finocchio al forno (fenicul copt în smântână și Grana Padano)
- servește 4 ca lateral
- Uşor
Puneți feniculul în centrul acestei coaceri italiene ușoare, este partea indulgentă ideală pentru a servi cu o friptură de duminică
Faceți acest finocchio al forno, apoi verificați pastele noastre al forno, coacerea pastelor cu roșii, coacerea pastei cu cârnați și rețetele mai reconfortante de coacere a pastelor.
Ingrediente
- fenicul 2 becuri, feliate subțire
- ulei de masline
- usturoi 2 cuișoare, feliate subțire
- crema dubla 400 ml
- tot laptele 200 ml
- Grana Padano 100g, ras fin
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Puneți feniculul într-un vas mare, adânc, rezistent la cuptor de 20cm x 30cm, stropiți cu puțin ulei, condimentați și prăjiți timp de 30 de minute până când începeți să se caramelizeze și să se înmoaie. Amestecați usturoiul, smântâna și laptele într-un castron și condimentați. Se toarnă peste fenicul, se presară peste Grana Padano și se coace timp de 30-35 de minute sau până când feniculul este foarte fraged și blatul auriu.
Informatii nutritionale
- Kcals 676
- Gras 64,5g
- Saturează 39.1g
- Carbohidrați 8.9g
- Zaharuri 3.8g
- Fibră 3.7g
- Proteină 13.1g
- Sare 0,6g