Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fenicul la cuptor în rețetă de cremă cu brânză

Finocchio al forno (fenicul copt în smântână și Grana Padano)

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Puneți feniculul în centrul acestei coaceri italiene ușoare, este partea indulgentă ideală pentru a servi cu o friptură de duminică


Faceți acest finocchio al forno, apoi verificați pastele noastre al forno, coacerea pastelor cu roșii, coacerea pastei cu cârnați și rețetele mai reconfortante de coacere a pastelor.

Ingrediente

  • fenicul 2 becuri, feliate subțire
  • ulei de masline
  • usturoi 2 cuișoare, feliate subțire
  • crema dubla 400 ml
  • tot laptele 200 ml
  • Grana Padano 100g, ras fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Puneți feniculul într-un vas mare, adânc, rezistent la cuptor de 20cm x 30cm, stropiți cu puțin ulei, condimentați și prăjiți timp de 30 de minute până când începeți să se caramelizeze și să se înmoaie. Amestecați usturoiul, smântâna și laptele într-un castron și condimentați. Se toarnă peste fenicul, se presară peste Grana Padano și se coace timp de 30-35 de minute sau până când feniculul este foarte fraged și blatul auriu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 676
  • Gras 64,5g
  • Saturează 39.1g
  • Carbohidrați 8.9g
  • Zaharuri 3.8g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 13.1g
  • Sare 0,6g
.
#Finocchio #forno #fenicul #copt #în #smântână #și #Grana #Padano
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *