Skip to content

Tipul bucătăriei:

Flapjacks de zmeură și lămâie

Flapjacks de zmeură și lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Puțin efort

Flapjacks sunt cel mai bun tratament după școală sau la mijlocul după-amiezii. Cu un strat delicios de zmeură, aceste batoane de ovăz cu citrice vor fi cu siguranță un succes cu prietenii și familia.


Bucurați-vă de aceste flapjacks cu zmeură și lămâie, apoi consultați rețeta noastră pentru flapjacks clasici, flapjacks sănătoși, flapjacks vegani și mai multe rețete de flapjack.

Ingrediente

  • unt 75 g
  • zahăr brun moale 125 g
  • sirop auriu 2 linguri
  • terci de ovăz 250 g
  • fulgi de migdale 30 g
  • lămâi 3, cu coaja si zeama
  • ouă 3
  • zahăr tos auriu 200 g
  • făină simplă 3 linguri
  • zmeura 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Topiți ușor untul, zahărul și siropul auriu și amestecați ovăzul, migdalele și un praf din coaja de lămâie. Turnați amestecul într-o tavă de 24 × 19 cm unsă cu unt și tapetată. Împachetați amestecul de ovăz în fundul formei folosind dosul unei linguri. Coaceți timp de 30 de minute sau până când baza este fixată și crocantă. Se scoate din cuptor si se lasa la racit in timp ce faci toppingul

  • Pasul 2

    Se amestecă coaja de lămâie, ouăle și zahărul, apoi se amestecă făina și la final sucul. Bate până se omogenizează. Turnați acest lucru cu grijă peste baza de flapjack și aruncați zmeura peste tot la intervale de timp. Coaceți încă 15 minute sau până când partea de sus a amestecului s-a întărit, apoi răciți complet înainte de a tăia în batoane. Pudrați cu zahăr pudră pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 317
  • Gras 12.9g
  • Carbohidrați 42.4g
  • Fibră 2.7g
  • Proteină 6.5g
  • Sare 0,2g
#Flapjacks #zmeură #și #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *