Tipul bucătăriei:
Fleac de căpșuni
- serveste 6
- Uşor
Cea mai ușoară și rapidă rețetă de fleac: făcută cu prăjitură Madeira și căpșuni. Garnite cu cremă și smântână, aceste oale individuale fac o budincă bună de weekend
Încearcă aceste fleacuri de căpșuni, apoi verifică-ne fleac de ciocolată, Baileys fleac și fleac de Crăciun.
Ingrediente
- prajitura madeira 350 g, feliate
- gem de căpșuni
- lichior de căpșuni sau zmeură sau crème de cassis
- căpșune 400 g, feliate sau înjumătățite și stropite cu 1 lingură zahăr tos auriu
- crema de vanilie Oală de 500 g de lucruri bune
- crema dubla Oală de 300 ml, bătută ușor
Metodă
-
Pasul 1
Faceți sandvișuri cu prăjitura și dulceața și apoi tăiați-le în cuburi. Împărțiți tortul în 6 pahare și presărați puțin lichior peste fiecare. Se pune peste căpșunile feliate și orice zeama și apoi se adaugă fiecare cu un strat de cremă și un strat de smântână. Decorați cu căpșuni.
Informatii nutritionale
- Kcals 607
- Gras 39.3g
- Carbohidrați 59.1g
- Fibră 1.3g
- Proteină 6.7g
- Sare 0,71g
#Fleac #căpșuni