Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta savuroasa de paine frantuzeasca cu fontina, prosciutto si salvie

Fontina, prosciutto și pâine prăjită franțuzească umplută cu salvie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Ultima pâine cu ouă. Un sandviș delicios cu brânză prăjită. Pâine prăjită umplută cu fontina, salvie și prosciutto. Indiferent cum o numiți, aceasta este o rețetă specială de mâncare confortabilă pentru patru persoane


Ingrediente

  • pâine crustă 8 felii
  • fontina 300 g, feliate
  • prosciutto 12 felii
  • salvie câteva frunze
  • ouă 2, bătute și asezonate
  • unt pentru prăjit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti fontina, prosciutto si salvie pe 4 felii de paine apoi acoperiti cu celelalte felii. Înmuiați sandvișurile în oul bătut, înmuiând ambele părți.

  • Pasul 2

    Se încălzește un buton de unt într-o tigaie și se prăjește sandvișurile pe ambele părți apăsând cu o spatulă în timp ce se gătesc până se rumenesc și brânza se topește. Tăiați în jumătate pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 579
  • Gras 34.3g
  • Saturate 18.1g
  • Carbohidrați 25.4g
  • Fibră 1g
  • Proteină 42.1g
  • Sare 4.5g
#Fontina #prosciutto #și #pâine #prăjită #franțuzească #umplută #salvie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *