Skip to content

Tipul bucătăriei:

O selecție de fursecuri mici presărate cu nuci pecan, cu o ceașcă de cafea în lateral

Fursecuri de arțar pecan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Sărbătoriți condimentul clasic nord-american, siropul de arțar, în această rețetă ușoară de prăjituri. Se unsează cu nuci pecan și se servește cu o ceașcă de cafea pentru o mâncare mai gustoasă de după-amiază


Coaceți un lot de prăjituri pecan de arțar, apoi verificați prăjiturile noastre cu bucăți de ciocolată pecan, fursecuri cu ciocolată, biscuiți cu unt de arahide și mai multe rețete de fursecuri.

Ingrediente

  • unt sărat 150g, moale
  • zahăr brun deschis moale 125 g
  • Sirop din esență de arțar 90 ml
  • ou 1, ușor bătut
  • condimente asortate o ciupitura
  • făină simplă 280 g
  • praf de copt ½ linguriță
  • jumătăți de nuci pecan 100g, 12 lasate intregi, restul tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți untul și zahărul cu un tel electric până se omogenizează bine. Se amestecă siropul de arțar, oul și amestecul de condimente.

  • Pasul 2

    Incorporati faina, praful de copt, un praf de sare si nucile pecan tocate pentru a face un aluat. Acoperiți și răciți timp de 1 oră pentru a se întări.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Tapetează două foi de copt cu hârtie de copt.

  • Pasul 4

    Rulați linguri de amestec în mâini pentru a forma bile de mărimea unei nuci și puneți-le pe tăvile pregătite, bine distanțate, pentru a se întinde. Aplatizați puțin cu palma pentru a le opri să se rostogolească.

  • Pasul 5

    Apăsați o nucă pecan în mijlocul fiecărei bile de biscuiți. Coaceți, în reprize, dacă este necesar, timp de 12-14 minute sau până devin aurii, crocant pe margini și încă puțin moale în centru. Se lasa la racit pe tavi timp de 10 minute inainte de a se transfera pe un gratar de racire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 325
  • Gras 19g
  • Saturate 7.4g
  • Carbohidrați 33.6g
  • Zaharuri 15.1g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 4.2g
  • Sare 0,3g
#Fursecuri #arțar #pecan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *