Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Gogoși întregi și parțial rupte cu glazură de arțar

Gogoși cu inele cu gheață de dovleac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Coapte nu prăjite, aceste gogoși condimentate cu dovleac cu glazură de arțar sărat nu numai că arată uimitor, dar sunt și ușor de făcut. Veți avea nevoie de cutii de gogoși cu 6 găuri pentru acestea. Am folosit Wilton de la amazon.co.uk


Încercați aceste gogoși condimentate cu dovleac, apoi verificați mai multe retete de dovleac precum al nostru Placinta de dovleac și brioșe cu semințe de dovleac.

Căutați mai multe rețete delicioase de gogoși de casă? Verificați gogoșile noastre cu gem, gogoșile coapte, mini gogoși și multe altele.

Ingrediente

  • pană de dovleac aproximativ 150g
  • făină simplă 200 g
  • zahăr brun ușor moale 150 g
  • scorțișoară măcinată 1 lingura
  • ghimbir de pamant ½ linguriță
  • nucșoară măcinată ¼ linguriță
  • ienibahar măcinat ¼ linguriță
  • praf de copt 3/4 linguriță
  • ouă 1 întreg, plus 1 gălbenuș
  • ulei de arahide sau floarea soarelui 75 ml
  • lapte 1-2 linguri

GLAZURĂ

  • Sirop din esență de arțar 3 linguri
  • zahăr pudră 100 g
  • tot laptele 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/180C/gaz 6. Tăiați dovleacul în bucăți mari apoi înveliți în folie și coaceți timp de 30-35 de minute, sau până când se înmoaie. Tăiați orice piele, apoi tăiați carnea în piure într-un blender. Se răcește apoi se cântăresc 100 g.

  • Pasul 2

    Coborâți cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Puneți făina, zahărul, condimentele, praful de copt și 1/2 linguriță sare într-un bol și amestecați. Puneți ouăle, piureul și uleiul într-un ulcior și bateți împreună. Amestecați ingredientele umede cu cele uscate pentru a face un aluat. Adăugați puțin lapte dacă trebuie să-l slăbiți.

  • Pasul 3

    Unge ușor 2 cutii de gogoși antiaderenți, cu 6 găuri. Puneți aluatul într-o pungă de pastă sau într-o pungă pentru alimente cu colțul tăiat. Introduceți în găuri până la aproximativ 3/4 plin. Coaceți 10-12 minute până devine primăvară, apoi răsturnați pe un gratar să se răcească puțin.

  • Pasul 4

    Pentru a face glazura, topește siropul, zahărul pudră și laptele într-o tigaie mică cu 1 lingură apă și un praf de sare. Se toarnă într-un castron puțin adânc, apoi se scufundă fiecare gogoși în glazură. Se lasă să se întărească puțin înainte de a mânca.

Informatii nutritionale

  • Kcals 227
  • Gras 7.4g
  • Saturate 1.6g
  • Carbohidrați 36.9g
  • Zaharuri 23.6g
  • Fibră 1g
  • Proteină 2.6g
  • Sare 0,3g
.
#Gogoși #inele #gheață #dovleac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast