Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Jachete fumate de eglefin și cheddar

Jachete fumate de eglefin și cheddar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Încărcați cartofii coapte cu eglefin afumat, ceapă de primăvară și cheddar pentru o masă reconfortantă în familie


Ingrediente

  • coacerea cartofilor 4 mari
  • eglefin afumat 300g
  • crème fraîche 4 linguri
  • ceapa verde 6, tocat, inclusiv bucăți verzi
  • cheddar 100g, ras
  • muștar integral 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță, apoi coaceți timp de 50 de minute-1 oră sau până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Între timp, pune eglefinul într-un vas și acoperă-l cu apă clocotită. Acoperiți și lăsați timp de 10 minute, apoi fulgi, aruncând orice piele și os.

  • Pasul 3

    Înjumătățiți cartofii și scoateți mijlocii într-un castron, lăsând o coajă groasă de 1cm. Adăugați crème fraîche, ceapă de primăvară (păstrați o mână mică pentru a termina), jumătate de brânză și muștar, condimentați bine și amestecați. Se amestecă ușor eglefinul afumat, apoi se adună amestecul înapoi în cochilii. Ridicați suprafețele, apoi presărați brânza rămasă. Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când este fierbinte, apoi împrăștiați cu restul de ceapă de primăvară pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 526
  • Gras 22.2g
  • Saturează 13.4g
  • Carbohidrați 48.7g
  • Zaharuri 4.2g
  • Fibră 6.4g
  • Proteină 29.5g
  • Sare 1.6g
.
#Jachete #fumate #eglefin #și #cheddar
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast