Skip to content

Tipul bucătăriei:

7119

Jeleu de coacăze negre cu cremă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Coacăzele negre au un sezon relativ scurt de la începutul lunii iulie până la mijlocul până la sfârșitul lunii august. Folosind-le pentru jeleu înseamnă că le puteți pregăti o pregătire de bază fără să vă faceți griji pentru tulpinile complicate, deoarece veți folosi doar sucul. Serviți această budincă sofisticată cu un strat de cremă deasupra.


Ingrediente

  • coacaze negre 400 g
  • zahăr pudră 50-150g
  • frunze de gelatina 4
  • cremă proaspătă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți coacăzele negre de pe tulpini, trecând fiecare tulpină prin dințile unei furculițe – nu vă faceți griji pentru tulpinile mici, deoarece le veți cerne. Puneți coacăzele negre într-o tigaie cu un strop de apă și aduceți la fiert. Nu vrei să le gătești, ci doar încălziți-le suficient pentru a le elibera sucul. Apăsați cu dosul lingurii pentru a le ajuta să spargă și să extragă tot sucul.

  • Pasul 2

    Sucul se cerne într-un ulcior și se toarnă înapoi în tigaie, se încălzește ușor și se adaugă zahărul în cantități de 50 g până când sucul este suficient de dulce. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Înmuiați frunzele de gelatină în apă rece timp de cinci minute, apoi scoateți-le și amestecați-le în sucul cald. Împărțiți sucul în 4 pahare mici (nu vă faceți griji dacă nu le umpleți) și dați la rece până se fixează. pentru a servi, turnați un strat gros de cremă pe fiecare jeleu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 100
  • Carbohidrați 17.8g
  • Proteină 4.8g
  • Gras 1.8g
  • Sare 0,08g
  • Fibră 2.4g
#Jeleu #coacăze #negre #cremă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *