Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de plăcintă cu brânză macaroane

Mac ‘n’ green pie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Puneți o poftă de mâncare pe un fel de mâncare clasic de paste cu acest ușor mulțumire. Cu o umplutură de paste cremoase, verdeață de primăvară cu usturoi și topping de parmezan crocant, plăcinta noastră Mac ‘n’ Green face o cină reconfortantă pentru nopțile reci.


Încercați plăcinta cu brânză macaroane, apoi verificați brânza clasică cu macaroane și mac și brânză vegană.

Pentru opțiuni mai ușoare de legume, încercați plăcinta cu legume, quiche vegetariană, wellington vegetarian și alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • unt
  • macaroane 350g
  • ceapa verde 1 buchet, tocat mărunt
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • verdeață de primăvară 400g, tulpini îndepărtate și mărunțite
  • ouă 3, bătut
  • cremă unică 150ml
  • tot laptele 200 ml
  • parmezan (sau alternativa vegetariana) 100g, ras fin
  • cheddar matur 100g, ras
  • gruyère (sau alternativă vegetală) 100g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Ungeți și linișteți o bază de 23cm cu o hârtie de primăvară cu hârtie de copt. Înfășurați strâns fundul cutiei cu câteva foi de folie pentru a vă proteja de scurgeri.

  • Pasul 2

    Gatiti macaroanele in apa clocotita, sarata, dar scurgeti-le chiar inainte sa fie fragede, pentru ca va continua sa gateasca in cuptor. Clătiți sub apă rece până la răcire, apoi scurgeți-o din nou.

  • Pasul 3

    Gatiti ceapa de primavara intr-un buton de unt pana se inmoaie apoi adaugati usturoiul si gatiti inca 2 minute. Se amestecă verdele de primăvară și un strop de apă, apoi se gătește timp de 3-4 minute sau până când se ofilesc.

  • Pasul 4

    Bateți împreună ouăle, smântâna și laptele într-un castron mare. Adăugați 1/2 parmezan și toate celelalte brânzeturi și amestecați bine cu mult condiment (în special piper). Se amestecă macaroanele și amestecul de verdeață.

  • Pasul 5

    Includeți în cutie și neteziți, apoi presărați restul de parmezan. Puneți pe o tavă de copt și coaceți timp de 30-35 de minute sau până când este întinsă și aurită. Se răcește în cutie timp de 20 de minute, acoperit ușor cu folie, înainte de a se lăsa și tăia în pene.

Informatii nutritionale

  • Kcals 526
  • Gras 26.5g
  • Saturează 15.4g
  • Carbohidrați 40.9g
  • Zaharuri 4.3g
  • Fibră 6g
  • Proteină 27.9g
  • Sare 1.1g
.
#Mac #green #pie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast