Tipul bucătăriei:

Mini rețete de plăcinte de pui cu praz și ciuperci

Mini plăcinte de pui, praz și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 6
  • Uşor

Bateți frigul de iarnă cu aceste plăcinte individuale delicioase și cremoase, cu pui, praz și ciuperci. Ușor de făcut și potrivit pentru congelare atunci când aveți nevoie de o masă rapidă în timpul săptămânii


Faceți aceste mini plăcinte de pui, praz și cartofi, apoi verificați plăcinta noastră de pui și praz, plăcintă sănătoasă de pui și praz, plăcinte mini de praz și cartofi și rețete de plăcinte și mai reconfortante.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • fileuri de coapsa de pui fara piele 6, tăiate în bucăți
  • praz 3 mari, feliate
  • ciuperci de castane 20, înjumătățit
  • unt 100g
  • făină simplă 100g, plus mai multe pentru praf
  • lapte 800 ml
  • mustar Dijon 1 lingură îngrămădită
  • foietaj 400g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți bucățile de pui în două loturi până când sunt ușor aurii. Scoateți pe o farfurie și adăugați prazul și ciupercile în tigaie. Se prăjește 5-10 minute până când prazul se înmoaie. Se adaugă în farfurie cu puiul.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Topiți untul într-o tigaie mare, presărați făina și amestecați la foc mic până se omogenizează. Adăugați laptele, o stropire la un moment dat, amestecând continuu până când tot laptele a fost adăugat. Fierbeți timp de 5 minute pentru a face un sos alb, gros, gros. Se amestecă muștarul.

  • Pasul 3

    Se amestecă puiul, prazul și ciupercile cu mult condiment, apoi se pune lingura în 6 feluri de mâncare individuale rezistente la cuptor și se lasă să se răcească. Rulați produsele de patiserie până la grosimea monedei de 1 GBP pe o suprafață de lucru ușor înflorită. Decupați 6 cercuri pentru a acoperi plăcintele și apăsați pe vârfuri. Sertizați sau decorați blatul cu tăieturi și transferați-l pe o tavă de copt.

  • Pasul 4

    Gatiti timp de 30 de minute, sau pana cand patiseria devine usor maro aurie si crocanta. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește sau se lasă să se răcească complet, se înfășoară în folie de film, apoi se folosește și se congelează.

  • Pasul 5

    Pentru a găti din congelat, încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Îndepărtați folia alimentară și folia și gătiți timp de 35-40 de minute până când țevile sunt fierbinți. Serviți cu piure și verde, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 663
  • Gras 42.9g
  • Saturează 21.2g
  • Carbohidrați 42.6g
  • Zaharuri 7.6g
  • Fibră 5g
  • Proteină 24.1g
  • Sare 1.5g
.
#Mini #plăcinte #pui #praz #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast