Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Rețetă de mini plăcintă de porc pentru un picnic

Mini plăcinte picnic cu carne de porc și chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 10
  • Uşor

Aceste mini plăcinte picnic cu carne de porc și chorizo ​​au un ou de prepeliță ascuns în mijloc și sunt o gustare grozavă. Cârnații în stil chorizo ​​au aceeași textură moale ca și cârnații obișnuiți, dar au adăugat boia și usturoi. Dacă nu le găsiți, adăugați 1/2 linguriță de boia afumată la cârnații obișnuiți de porc


Încercați plăcintele noastre de picnic cu carne de porc și chorizo, apoi verificați plăcinta noastră pentru picnic, pui de încoronare, quiche Lorraine și alte idei de picnic.

Ingrediente

  • ouă de prepeliță 10
  • tocat slab de porc 450g
  • cârnați în stil chorizo 150 g, decojit și mărunțit
  • semințe de fenicul 1 linguriță, zdrobită
  • pătrunjel cu frunze plate tocate fin pentru a face 3 linguri
  • boia afumată ½ linguriță
  • aluat gata preparat 500 g
  • ou 1, batut la glazura

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ouăle de prepeliță în apă clocotită și gătiți timp de 2 minute, apoi scufundați-le în apă cu gheață. Curățați ouăle când s-au răcit complet.

  • Pasul 2

    Puneți carnea tocată, chorizo-ul, feniculul, pătrunjelul și boia de ardei într-un castron mare și adăugați 1 linguriță de sare de mare și ½ linguriță de piper negru măcinat. Se amestecă foarte bine cu mâinile curate. Prăjiți o bucată mică din amestec pentru a verifica condimentele și adăugați mai multe dacă credeți că are nevoie.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 190°C/ventilator 170°C/gaz 5. Se rulează 2/3 din aluat până la o grosime de 20p apoi se taie cercuri suficient de mari încât să tapeteze 10 găuri ale unei forme de brioșe. Tapetați găurile cu cele 10 cercuri de aluat, apoi umpleți fiecare jumătate cu amestecul de tocat. Faceți o mică liniuță în tocată din fiecare plăcintă și puneți un ou de prepeliță în fiecare liniuță, apoi acoperiți ouăle cu amestecul de tocat rămas. Întindeți restul de aluat și acoperiți fiecare plăcintă, sertând marginile împreună cu o furculiță. Glazurați plăcintele cu ou, apoi folosiți un cuțit pentru a face o mică gaură de abur în fiecare.

  • Pasul 4

    Coaceți plăcintele timp de 40 de minute, apoi lăsați-le să se răcească complet în tavă înainte de a le scoate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 388
  • Gras 26.5g
  • Saturate 9.7g
  • Carbohidrați 19.1g
  • Zaharuri 0,6g
  • Fibră 2g
  • Proteină 17.3g
  • Sare 1.1g
.
#Mini #plăcinte #picnic #carne #porc #și #chorizo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast