Skip to content

Tipul bucătăriei:

Mini tarte Bakewell

Mini tarte Bakewell

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Puțin efort

Uită de cumpărat de la magazin, încearcă cea mai bună rețetă de tartă Bakewell și fă-le chiar tu acasă. Aceste mini guri de deliciu se servesc cel mai bine calde cu o praf de frisca.


Ingrediente

  • aluat praf pachet de 375 g
  • gem de zmeură 4 linguri
  • fulgi de migdale 50 g
  • gem de caise 1 lingura, cernuta
  • zahăr pudră 4 linguri
  • colorant alimentar roz

frangipan

  • unt nesarat 200 g la temperatura camerei
  • zahăr pudră 220 g
  • ouă 2, ușor bătute
  • lămâie 1, zestă
  • extract de vanilie 1 lingura
  • migdale macinate 220 g
  • făină simplă 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Rulați aluatul până la grosimea unei monede de 20 pene și folosiți-l pentru a căptuși 12 forme mici de tartă. Tăiați la nivel cu partea superioară a formei și răciți.

  • Pasul 2

    Pentru frangipane, se bate untul și zahărul împreună până devin ușor și pufos, se pun ouăle, lămâia și vanilia puțin pe rând. Încorporați migdalele și făina dintr-o singură mișcare.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Întindeți 1 linguriță dulceață de zmeură în fiecare bază, apoi umpleți cu frangipan până deasupra aluatului și nivelați.

    Presarati sau aranjati fulgi de migdale peste jumatate din fiecare tarta.

    Coaceți 25-30 de minute sau până când blaturile sunt aurii și elastice. Se lasa la racit in tava.

  • Pasul 4

    Cât timp tartele sunt încă calde, ungeți jumătățile acoperite cu migdale cu puțină dulceață de caise. Amestecați 4 linguri de zahăr pudră cu suficientă apă pentru a face o glazură tartinabilă și adăugați suficientă culoare pentru a deveni roz pal.

    Înghețați jumătățile care nu sunt migdale și lăsați să se întărească.

Informatii nutritionale

  • Kcals 516
  • Gras 34.4g
  • Saturate 13g
  • Carbohidrați 46.9g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 7.6g
  • Sare 0,35g
#Mini #tarte #Bakewell
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *