Skip to content

Tipul bucătăriei:

897

Mozzarella in carozza

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Înseamnă mozzarella „în trăsură”: felii de pâine prăjite umplute cu mozzarella topită. O gustare sau un starter delicios. Serviți fierbinte și curgătoare.


Ingrediente

  • pâine albă 8 felii
  • mozzarella (sau alternativă vegetariană) 1 bilă, tăiată în 4
  • busuioc 8 frunze mari
  • făină 2 linguri, bine asezonate
  • ouă 2, batut cu un strop de lapte si asezonat
  • ulei de masline pentru prăjit

Metodă

  • Pasul 1

    Folosiți un tăietor sau o cană mare pentru a tăia cercuri (aproximativ 10 cm) din pâine.

    Împărțiți brânza între 4 dintre cercuri, adăugând o frunză de busuioc pe ambele părți ale brânzei. Condimentează, apoi pune restul cercurilor de pâine deasupra, apăsând marginile împreună.

  • Pasul 2

    Pune faina pe o farfurie. Pudrați sandvișurile în făină pentru a le acoperi ușor, apoi scufundați-le în ou pentru a le acoperi complet. Încinge o tigaie mare antiaderentă cu 2 linguri de ulei de măsline.

    Prăjiți sandvișurile timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte până devin crocante și aurii. Se presară cu fulgi de sare de mare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 631
  • Carbohidrați 59.3g
  • Proteină 28.9g
  • Gras 32.6g
  • Sare 2,62g
  • Saturate 11.8g
  • Fibră 1.9g
#Mozzarella #carozza
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *