Skip to content

Tipul bucătăriei:

Muschie de porc cu umplutură de caise și salvie

Muschie de porc cu umplutură de caise, salvie și nuci de pin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această rețetă combină aromele clasice de carne de porc, caise și salvie într-o friptură cu aspect impresionant. Deși arată uimitor, este de fapt foarte ușor – perfect pentru divertisment.


Ingrediente

  • unt
  • țelină 2 bețe, tăiate cubulețe
  • ceapă 1 mediu, tocat
  • salvie tocat pentru a face 3 linguri
  • cimbru tocat pentru a face 2 linguri
  • paine frantuzeasca 30 g, cuburi
  • nuci de pin 30 g
  • caise uscate 10, tocat
  • muschie de porc dezosate 2 kg, plat cu fluturi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Topiți un nod de unt într-o tigaie apoi adăugați țelina, ceapa, 1 lingură de salvie și 1 lingură de cimbru. Se condimentează și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Turnați pâinea, nucile de pin și caisele într-un bol și turnați amestecul de ceapă peste. Se condimentează din nou și se amestecă bine. Întindeți carnea întinsă și întindeți umplutura peste ea. Se rulează și se leagă cu sfoară.

  • Pasul 2

    Stropiți exteriorul rostului cu restul de cimbru, salvie și niște condimente. Puneți într-o tavă de copt și gătiți timp de 2 ore. Se lasa sa se odihneasca 20 de minute, se indeparteaza sfoara apoi se taie felii groase.

#Muschie #porc #umplutură #caise #salvie #și #nuci #pin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *