Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de pâine cu maimuță

Pâine de maimuță brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Pâinea de maimuță finală cu lacrimi și împărtășiri – bile mici de aluat umplute cu cheddar, mozzarella și jalapeños servite cu sos de roșii afumate pentru scufundare


Faceți această pâine de maimuță ușor de rupt și partajați, apoi încercați câteva dintre celelalte rețete ale noastre de pâine, cum ar fi această pâine de usturoi cu lacrimă și împărtășire

Ingrediente

  • făină tare de pâine 500g, plus extra pentru praf
  • drojdie cu acțiune rapidă Plic 7g
  • lapte 50 ml
  • ulei de masline
  • mozzarella ras și cheddar 200g
  • jalapeños 3, tocat mărunt
  • unt 100g, topit și răcit
  • parmezan 100g, ras

SOS FUMAT

  • ceapă 1, ras
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • boia afumată fierbinte 1 linguriță
  • roșii feliate 400g tablă

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți făina și drojdia într-un castron cu 2 lingurițe de sare. Faceți o fântână în centru și amestecați treptat în 250 ml apă, laptele și 2 linguri de ulei de măsline.

  • Pasul 2

    Aduceți împreună într-un aluat, apoi frământați pe o suprafață de lucru cu făină până la omogenizare.

  • Pasul 3

    Puneți într-un castron curat, acoperiți cu folie alimentară, apoi lăsați-l timp de o oră într-un loc cald până când a crescut.

  • Pasul 4

    Între timp, pentru a face sosul, gătește ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline până se înmoaie, apoi amestecă boiaua. Includeți roșiile și fierbeți timp de 20 de minute. Se răcește, apoi se amestecă până se omogenizează cu un blender.

  • Pasul 5

    Ridicați aluatul și frământați scurt pe suprafața de lucru, apoi împărțiți-l în bucăți mari de dimensiuni de nuc.

  • Pasul 6

    Amestecați brânza și ardeii iute, apoi înfășurați o linguriță în fiecare bucată de aluat, formând aluatul într-o bilă în jurul său, astfel încât să închidă complet brânza.

  • Pasul 7

    Ungeți o cutie mare cu unt. Puneți restul de unt topit într-un vas și parmezanul într-un alt vas de mică adâncime.

  • Pasul 8

    Rolați fiecare bilă de aluat în unt, apoi brânza, apoi aruncați-o în forma de cupă până când se folosește tot aluatul.

  • Pasul 9

    Acoperiți ușor cu folie alimentară și lăsați încă 45 de minute într-un loc cald. Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Coaceți pâinea timp de 50 de minute. Întoarceți cutia pe o suprafață și dați o lovitură pentru ao elibera, dar lăsați-o la loc 5 minute. Serviți pâinea caldă cu sosul de scufundare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 521
  • Gras 26g
  • Saturează 14.2g
  • Carbohidrați 51g
  • Zaharuri 3.9g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 19.1g
  • Sare 2.1g
.
#Pâine #maimuță #brânză
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast