Tipul bucătăriei:
Paine prajita cu branza indiana
- servește 2
- Uşor
Creșteți căldura cu această toastie Jarlsberg © brânză topitoare, brânză, cu mirodenii asiatice, ardei iute și ghimbir
Ingrediente
- ulei vegetal 1 lingură
- semințe de chimen ½ linguriță, plus câteva extra pentru stropire
- semințe de muștar negru ½ linguriță
- semințe de nigella ½ linguriță, plus câteva extra pentru stropire
- Jarlsberg © 200g, ras
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tocată mărunt
- ardei iute verde 1, însămânțată și tocată mărunt
- gafă 2 felii groase
- maioneză 2 linguri
- chutney de mango 2 linguri, plus extra de servit
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu și gătiți semințele de chimen, muștar și nigella timp de câteva minute până când sunt parfumate, apoi răsturnați într-un castron sa se racoreasca usor. Ștergeți tigaia.
-
Pasul 2
Adăugați brânza rasă la condimente, împreună cu ghimbirul, ardeiul iute și puțin condiment și amestecați bine.
-
Pasul 3
Puneți feliile de flori pe o tocătoare și întindeți fiecare cu maioneză și presărați câteva semințe de chimen și nigella. Întoarceți fiecare felie și întindeți-o pe chutney-ul de mango și împărțiți amestecul de ardei iute și brânză pe 2 dintre felii. Puneți celelalte 2 felii deasupra.
-
Pasul 4
Reîncălziți tigaia la foc mediu și prăjiți ambele sandvișuri timp de 2-3 minute de fiecare parte sau până când pâinea devine aurie, apoi puneți tigaia la cuptor timp de 5 minute până când brânza se scurge și se topește. Tăiați fiecare pe jumătate și serviți cu mai mult chutney, dacă doriți.