Skip to content

Tipul bucătăriei:

Jarlsberg Chilli Cheese Toastie

Paine prajita cu branza indiana

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Creșteți căldura cu această toastie Jarlsberg © brânză topitoare, brânză, cu mirodenii asiatice, ardei iute și ghimbir


Ingrediente

  • ulei vegetal 1 lingură
  • semințe de chimen ½ linguriță, plus câteva extra pentru stropire
  • semințe de muștar negru ½ linguriță
  • semințe de nigella ½ linguriță, plus câteva extra pentru stropire
  • Jarlsberg © 200g, ras
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tocată mărunt
  • ardei iute verde 1, însămânțată și tocată mărunt
  • gafă 2 felii groase
  • maioneză 2 linguri
  • chutney de mango 2 linguri, plus extra de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă, rezistentă la cuptor, la foc mediu și gătiți semințele de chimen, muștar și nigella timp de câteva minute până când sunt parfumate, apoi răsturnați într-un castron sa se racoreasca usor. Ștergeți tigaia.

  • Pasul 2

    Adăugați brânza rasă la condimente, împreună cu ghimbirul, ardeiul iute și puțin condiment și amestecați bine.

  • Pasul 3

    Puneți feliile de flori pe o tocătoare și întindeți fiecare cu maioneză și presărați câteva semințe de chimen și nigella. Întoarceți fiecare felie și întindeți-o pe chutney-ul de mango și împărțiți amestecul de ardei iute și brânză pe 2 dintre felii. Puneți celelalte 2 felii deasupra.

  • Pasul 4

    Reîncălziți tigaia la foc mediu și prăjiți ambele sandvișuri timp de 2-3 minute de fiecare parte sau până când pâinea devine aurie, apoi puneți tigaia la cuptor timp de 5 minute până când brânza se scurge și se topește. Tăiați fiecare pe jumătate și serviți cu mai mult chutney, dacă doriți.

.
#Paine #prajita #branza #indiana
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *