Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă irlandeză de pâine cu sodă

Pâine sifonată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Această rețetă ușoară de pâine cu sodă irlandeză durează mai puțin de o oră și nu necesită drojdie. Folosește doar patru ingrediente, inclusiv făină simplă și integrală


Căutați o rețetă ușoară de pâine sifonată? Această pâine simplă nu are nevoie de drojdie și este foarte rapidă de făcut, așa că este perfectă pentru a bate rapid când magazinele s-au epuizat. Pâinea noastră de sodiu este făcută cu un amestec de făină integrală și făină simplă, sau puteți experimenta cu ceea ce aveți.

Încercați rețeta noastră de pâine sifonată, apoi verificați pâinea albă, pâinea cu aluat, pâinea de secară și rețetele mai ușoare.

Descoperă, de asemenea, mai multe rețete de pâine fără drojdie, cum ar fi ceapa de primăvară și pâinea cu sifon de kefir turmeric.

Ingrediente

  • făină simplă 150g
  • făină integrală 150g
  • bicarbonat de sodiu 1 linguriță
  • zer 250ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Amestecați făinurile, bicarbonatul de sodă și 1½ linguriță de sare într-un castron. Adăugați zeama, apoi amestecați pentru a forma un aluat.

  • Pasul 2

    Frământați scurt apoi formați o minge. Puneți pe o foaie de copt făină, apoi tăiați o cruce în partea de sus. Coaceți timp de 30-40 de minute până când sună gol când atingeți partea de jos.

Informatii nutritionale

  • Kcals 134
  • Gras 0,8g
  • Carbohidrați 26.8g
  • Fibră 3g
  • Proteină 5.2g
  • Sare 1.3g
.
#Pâine #sifonată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *