Tipul bucătăriei:
Pavlova de rubarbă roz
- serveste 8
- Puțin efort
Încearcă-ți mâna la această rețetă delicioasă de pavlova: răsfățați-vă cu bezea de casă, rubarbă și smântână dublă. Are un gust dulce-zingy și culoarea roz șocantă îl fac un câștigător de fiecare dată. Cel mai bine este făcut între aprilie și iunie pentru cea mai bună cultură de rubarbă
Faceți această pavlova roz cu rubarbă, apoi verificați pavlova clasică, pavlova cu rubarbă și cremă, mini pavlova și alte rețete de pavlova.
Ingrediente
- rubarbă 300 g
- zahăr pudră 100 g
- grenadină 2 linguri
- crema dubla Oală de 568 ml, bătută ușor
BEZEA
- ouă 4 albi
- turnator de aur 200 g
- faina de porumb 1 lingura
- otet de vin alb 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Pentru a face bezeaua, albușurile bate spumă spumă, apoi adaugă zahărul puțin pe rând, amestecând până devine lucios și tare. Se amestecă făina de porumb și oțetul.
-
Pasul 2
Utilizați o farfurie pentru a trasa un cerc pe o bucată de hârtie de copt, apoi umpleți cu bezea și folosiți un cuțit mare pentru a întinde marginile. Coborâți cuptorul la 120c/ventilator 100c/gaz ½. Gatiti 1 ora si jumatate si lasati sa se raceasca complet.
-
Pasul 3
Fierbeți rubarba și zahărul într-o tigaie mare, cu un strop de apă, la foc mic până se înmoaie. Pune grenadina în tigaie și reduce la un sirop. Se răcește și se amestecă cu rubarba.
-
Pasul 4
Pentru a servi, puneți crema deasupra pavlova, acoperiți cu rubarbă și un strop de sirop.
Informatii nutritionale
- Kcals 521
- Gras 38.2g
- Saturate 21.4g
- Carbohidrați 44g
- Fibră 0,5g
- Proteină 3.2g
- Sare 0,14g