Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

25203

Pide turcesc cu branza si ardei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 4
  • Puțin efort

Această rețetă de pide turcească cu brânză și ardei este vegetariană și hrănește patru în mai puțin de o oră. În plus, are sub 500 de calorii, perfect pentru o masă la mijlocul săptămânii


Faceți această pâine turcească ușoară, apoi încercați mai multe dintre rețetele noastre, cum ar fi o focaccia delicioasă cu rozmarin și ulei de măsline și piper și halloumi pide.

Consultați, de asemenea, rețete de pizza mai impresionante, cum ar fi pizza noastră Margherita, pizza pepperoni și plăcintă cu pizza.

Ingrediente

  • amestec de pâine ciabatta 250 g
  • ulei de masline
  • ceapă 1, tăiat cubulețe
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ardei rosu ½ mic, fără semințe și tăiat cubulețe
  • Ardei verde ½ mic, fără semințe și tăiat cubulețe
  • fulgi de chilli ¼ linguriță
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • scorțișoară măcinată ¼ linguriță
  • pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată
  • halloumi Bloc de 250 g, ras
  • unt 25 g, topit
  • ardei iute murat a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Preparați amestecul de pâine ciabatta urmând instrucțiunile de pe ambalaj și lăsați în timp ce faceți umplutura.

  • Pasul 2

    Se încălzește o tigaie antiaderentă cu 1 lingură de ulei, apoi se adaugă ceapa, usturoiul și ardeii și se fierbe până se înmoaie. Adăugați condimentele, niște condimente și gătiți câteva minute, apoi amestecați pătrunjelul și luați de pe foc. Se răcește și se amestecă în halloumi ras.

  • Pasul 3

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Împărțiți aluatul în 4, apoi întindeți-o în forme ovale lungi. Împărțiți amestecul de brânză și ardei între ovale lăsând un chenar de 1 cm. Ciupiți aluatul la fiecare capăt, astfel încât să faceți un fel de formă de papuci.

  • Pasul 4

    Coaceți 20 de minute până când se umflă și devin aurii, apoi ungeți pâinea peste tot cu unt topit și serviți cu ardei iute murat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 463
  • Gras 27g
  • Saturate 14.9g
  • Carbohidrați 31.5g
  • Zaharuri 5.5g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 22g
  • Sare 2.8g
.
#Pide #turcesc #branza #ardei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast