Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Banoffee Pie

plăcintă Banoffee

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Știm că îți place această rețetă clasică de revistă cu măsline – de ani de zile este una dintre cele mai populare rețete ale noastre! Placinta Banoffee este o placinta mult iubita de familie. Acest fel de mâncare delicios este plin de banane, smântână și o bază de biscuiți cu ovăz, decorat cu un strop de ciocolată neagră.


Faceți această plăcintă banoffee, apoi verificați tarta noastră cu cremă, tarta cu melasă, tarta Manchester și mai multe deserturi tradiționale britanice.

Ingrediente

  • biscuiți cu ovăz 300g, HobNobs sunt bune
  • unt 60 g, topit
  • Nestlé Carnation Caramel conserve de 397 g
  • banane 3 mari, feliate
  • crema dubla 350 ml
  • zahăr pudră 1 lingura
  • ciocolata neagra 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie apoi adăugați untul topit și pulsați pentru a se combina. Presă amestecul într-o formă de tartă de 24 cm, cu bază detașabilă, într-un strat uniform.

    Transferați tava pe o foaie de copt și gătiți timp de 10-12 minute, până când se prăjește ușor și se fixează. Se lasa la racit apoi se elibereaza usor din tava si se pune pe o farfurie de servire.

  • Pasul 2

    Întinde caramelul peste baza de biscuiți și dă la rece timp de 1 oră. Aranjați feliile de banană peste toffee. Bateți smântâna și zahărul împreună pentru a forma vârfuri moi și întindeți peste banane.

    Topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau într-un castron pus peste, nu într-o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească puțin, înainte de a picura peste cremă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 692
  • Gras 40.1g
  • Saturate 22.6g
  • Carbohidrați 76,5g
  • Fibră 2g
  • Proteină 10.1g
  • Sare 0,65g
#plăcintă #Banoffee
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *