Tipul bucătăriei:

Rețetă de plăcintă de ciocolată de vită cu crustă de marmită de brânză

Plăcintă bogată în carne de vită cu crustă de ciocolată Marmite brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

O mare îmbrățișare mare a unei rețete, cu o umplutură untuosă de vită gătită lent și o crustă de cobblă Marmite brânză


Ingrediente

  • tibie dezosată de vită 1 kg, tăiat în bucăți și tăiat grăsime
  • făină simplă 3 linguri, bine condimentate
  • ulei de masline 2 linguri
  • unt un buton
  • ceapa 2 mari, înjumătățite și feliate
  • vin roșu 200 ml
  • stoc de vita 200 ml
  • anason stelat 1
  • foi de dafin 2

MARMITE COBBLER CRUST

  • făină auto-crescătoare 400g, plus extra pentru praf
  • unt 100g, refrigerat și cubulat
  • cheddar matur 150g, ras
  • tot laptele 200 ml
  • Marmite 1 lingură, plus un plus de servit
  • ou bătut la glazură

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați carnea de vită în făina condimentată, apoi îndepărtați excesul. Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă. Rumeniti carnea de vită peste tot în loturi și scoateți-o într-o caserolă cu capac mare, când ați terminat.

  • Pasul 2

    Ștergeți tigaia, apoi adăugați încă o lingură de ulei de măsline și un buton de unt. Gatiti ceapa cu un praf bun de sare timp de 20-30 de minute sau pana cand sunt cu adevarat moi si aurii. Adăugați vinul, aduceți-l la foc mic timp de 2 minute, apoi încingeți în caserolă. Adăugați bulionul, anasonul stelat și frunzele de dafin și amestecați.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz 2. Acoperiți caserola și gătiți-o timp de 3 ore sau până când carnea de vită este topită. Scoateți și răsturnați într-o farfurie mare, profundă, apoi rotiți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6.

  • Pasul 4

    Pentru a face cizmarul, puneți făina, untul și 1/2 linguriță sare într-un robot de bucătărie. Pulsează până când seamănă cu pesmetul. Includeți într-un vas și amestecați 100g de brânză.

  • Pasul 5

    Încălziți ușor laptele și Marmite într-o tigaie, amestecând până se combină. Se răcește până la cald. Adăugați treptat laptele în amestecul de făină și aduceți-l într-un aluat moale – nu frământați prea mult. Îndepărtați ușor pe o suprafață de lucru înflorită și tăiați-o în cercuri. Așezați-vă deasupra plăcintei și periați cu ou. Coaceți timp de 15 minute, apoi presărați cu restul de brânză și coaceți timp de 15-20 minute până când este înviat, aurit și gătit. Stropiți cu extra Marmite de servit, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 876
  • Gras 40.4g
  • Saturează 20.7g
  • Carbohidrați 66.2g
  • Zaharuri 7g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 53.4g
  • Sare 1.9g
.
#Plăcintă #bogată #în #carne #vită #crustă #ciocolată #Marmite #brânză
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast