Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Plăcintă cu dovleac

Placinta de dovleac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Faceți plăcinta noastră ușoară de dovleac cu cremă de arțar pentru Ziua Recunoștinței sau un desert de cină. Acest pud bogat și cremos folosește produse de patiserie cumpărate de la magazin, făcându-l simplu, dar totuși o coacere impresionantă.


Faceți plăcinta de dovleac pentru un desert impresionant, apoi verificați mai multe rețete de dovleac, cum ar fi supa de dovleac și gogoșarele condimentate cu dovleac.

Ingrediente

  • patiserie cu coaja scurta 500g
  • scorţişoară o ciupire mare
  • dovleac 800g, curățate și tocate
  • cremă unică 150ml
  • zahăr ușor muscovado 150g
  • nucşoară ¼, ras
  • ghimbir de pamant o ciupitura
  • ouă 3
  • unt 30g, topit
  • crema dubla 150ml
  • Sirop din esență de arțar 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Întindeți patiseria și tapetați o formă rotundă de 20 cm, tăind marginile (păstrați excesul de patiserie pentru decorare). Presară scorțișoara pe patiserie. Se răcește timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți într-o cratiță dovleacul, smântâna, zahărul, nucșoara și ghimbirul și aduceți-l la foc mic. Gatiti usor cu capacul pe jumatate timp de aproximativ 20 de minute, sau pana cand dovleacul este moale, apoi pureati lotul si raciti amestecul pana cand este cald.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Căptușiți carcasa cu hârtie de copt sau folie și umpleți cu fasole de copt, apoi coaceți jaluzeaua de patiserie timp de 15 minute. Scoateți hârtia și fasolea și coaceți încă 5 minute sau până când baza este uscată și gătită. Întoarceți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4.

  • Pasul 4

    Bateți ouăle și untul în piure și turnați-le în cutie (s-ar putea să rămână puțin amestec în funcție de adâncimea carcasei). Tăiați formele de patiserie din patiseria suplimentară, dacă doriți și folosiți-le pentru a decora marginile tartei, Nu le puneți în centru sau se vor scufunda. Coaceți timp de 30 de minute și apoi verificați tarta, ar trebui să aibă o ușoară oscilație în centru, gătiți încă 10 minute dacă este prea curgătoare.

  • Pasul 5

    Bateți smântâna dublă până când este groasă și apoi bateți în siropul de arțar. Se servește cu plăcinta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 585
  • Gras 36.6g
  • Carbohidrați 54.4g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 7.9g
  • Sare 0,8g
.
#Placinta #dovleac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *