Tipul bucătăriei:
Plăcinte cu dovlecei și ciuperci
- serveste 4
- Uşor
Una dintre preferatele noastre. Suplimentate cu aluat foietaj auriu, aceste plăcinte vegetariene individuale, umplute cu dovlecei și ciuperci într-un sos rapid sunt ușor de făcut
Încercați aceste plăcinte cu dovlecei și ciuperci, apoi consultați-ne plăcintă cu legume, quiche vegetariană, Wellington vegetarian si altul retete vegetariene.
Ingrediente
- praz 1 mare, spalat si feliat
- unt
- ciuperci de castan 250 g, sferturi
- dovleac 1 mic, decojit și tăiat în bucăți mici
- stoc de legume 200 ml
- crème fraîche 3-4 linguri
- aluat foietaj Foaie de 375 g
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti prazul in putin unt pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Adăugați ciupercile și gătiți timp de 4-5 minute. Adăugați dovleceii și gătiți timp de un minut apoi turnați bulionul, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
-
Pasul 2
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă crème fraîche în legume, se verifică condimentele și se împarte în 4 feluri de plăcintă. Acoperiți cu produse de patiserie, tăiați și sertiți. Gatiti 25-30 de minute pana cand blaturile sunt aurii si crocante.
Informatii nutritionale
- Kcals 477
- Gras 29.4g
- Carbohidrați 47.2g
- Fibră 3.7g
- Proteină 8.9g
- Sare 1.31g