Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de placinta cu ciuperci cu dovleac

Plăcinte cu dovlecei și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Una dintre preferatele noastre. Suplimentate cu aluat foietaj auriu, aceste plăcinte vegetariene individuale, umplute cu dovlecei și ciuperci într-un sos rapid sunt ușor de făcut


Încercați aceste plăcinte cu dovlecei și ciuperci, apoi consultați-ne plăcintă cu legume, quiche vegetariană, Wellington vegetarian si altul retete vegetariene.

Ingrediente

  • praz 1 mare, spalat si feliat
  • unt
  • ciuperci de castan 250 g, sferturi
  • dovleac 1 mic, decojit și tăiat în bucăți mici
  • stoc de legume 200 ml
  • crème fraîche 3-4 linguri
  • aluat foietaj Foaie de 375 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti prazul in putin unt pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Adăugați ciupercile și gătiți timp de 4-5 minute. Adăugați dovleceii și gătiți timp de un minut apoi turnați bulionul, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă crème fraîche în legume, se verifică condimentele și se împarte în 4 feluri de plăcintă. Acoperiți cu produse de patiserie, tăiați și sertiți. Gatiti 25-30 de minute pana cand blaturile sunt aurii si crocante.

Informatii nutritionale

  • Kcals 477
  • Gras 29.4g
  • Carbohidrați 47.2g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 8.9g
  • Sare 1.31g
#Plăcinte #dovlecei #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *