Tipul bucătăriei:

Plăcinte bogate în cabane în feluri de mâncare individuale

Plăcinte individuale de cabană cu piure de brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 6
  • Uşor

Puneți o întorsătură brânză pe acest clasic crowdpleaser cu aceste plăcinte individuale acoperite cu piure cremos de cheddar


Încercați aceste plăcinte individuale de cabană folosind rețeta noastră bogată sau verificați plăcintele noastre clasice, plăcinta de ciobănesc, plăcinta clasică de pește și rețete de plăcinte mai reconfortante.

Ingrediente

  • carne tocata de vita 750g
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ceapa 2, tocat mărunt
  • morcovi 2, ras
  • țelină 2 bastoane, tocate mărunt
  • făină simplă 3 linguri
  • vin roșu 250ml
  • sos Worcestershire 3 linguri
  • stoc de vita 750ml
  • piure de tomate 3 linguri
  • cartofi făinoși 1,75 kg, curățat și tăiat în bucăți
  • unt 50g
  • cremă unică 100 ml
  • cheddar matur 150g, ras
  • mustar Dijon 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie mare antiaderentă, apoi prăjiți tocătura în două loturi până se rumenesc peste tot. Scoateți fiecare lot cu o lingură cu fante, lăsând în urmă orice grăsime. Adăugați usturoiul, ceapa, morcovii și țelina și gătiți timp de 10 minute, amestecând, până când legumele s-au înmuiat. Întoarceți tocatul în tigaie și amestecați totul împreună.

  • Pasul 2

    Se presară peste făină și se amestecă bine. Se toarnă vinul și balonul timp de 2 minute înainte de a adăuga sosul de worcestershire, bulionul și piureul de roșii. Gatiti 30 de minute pana sosul este redus si gros. Condimentează și răcorește.

  • Pasul 3

    Pentru a face piureul, gătiți cartofii în apă clocotită sărată până se înmoaie, apoi scurgeți-le foarte bine și amestecați cu untul, smântâna și mult condiment. Se amestecă în cheddar și muștar.

  • Pasul 4

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Împărțiți umplutura de plăcintă între 6 vase rezistente la cuptor. Puneți piureul într-o pungă de conducte cu o duză de stea largă și țeava peste umplutură, construind-o până când este acoperită complet. Coaceți plăcintele timp de 30-35 de minute sau până când piureul este auriu și umplutura este fierbinte și clocotește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 810
  • Gras 40g
  • Saturează 20.7g
  • Carbohidrați 60.3g
  • Zaharuri 9.3g
  • Fibră 7.5g
  • Proteină 40,8g
  • Sare 1.7g
.
#Plăcinte #individuale #cabană #piure #brânză
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast