Skip to content

Tipul bucătăriei:

Plăcinte Tocate Marțipan

Plăcinte tocate cu marțipan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Puțin efort

Duce aceste plăcinte tocate la un nivel cu totul nou cu adăugarea unui strat de marțipan. Această rețetă vine de la restaurantul The Burlington de la Bolton Abbey din Yorkshire.


Încercați plăcintele noastre de marțipan, apoi vedeți clasicul nostru plăcinte tocate, plăcinte tocate cu foietaj și plăcinte tocate vegane.

Ingrediente

  • seu 50 g, ras
  • mâncând mere 50 g, decojite și tăiate mărunt
  • sultane 50 g
  • coacăze 50 g
  • stafide 50 g
  • coaja mixta 25 g, tocat
  • lămâie ½, suc si coaja
  • zahăr ușor muscovado 50 g
  • condimente asortate ciupit
  • migdale macinate 1 lingura
  • coniac 25 ml
  • aluat praf 2 pachete de 350 g
  • marţipan 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă suta și merele, apoi se adaugă fructele uscate, coaja, sucul și coaja de lămâie, zahărul, amestecul de condimente, migdalele măcinate și rachiul. Acoperiți și lăsați peste noapte într-un loc răcoros.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Rulați aluatul și întindeți cercuri de 24 × 8 cm pentru a căptuși 2 forme de tartă cu 12 orificii, apoi întindeți capace de 24 × 5 cm. Umpleți fiecare tavă de patiserie chiar lângă partea de sus cu carne tocată, acoperiți cu un capac, ungeți marginile și faceți o mică gaură de abur în partea de sus. Coaceți 15-20 de minute sau până se rumenesc și devin aurii.

  • Pasul 3

    Întindeți marțipanul la o grosime de 5 mm, întindeți rondele de 24 × 3 cm și folosiți pentru a acoperi fiecare plăcintă. Rumeniți folosind un pistol sau sub un grătar foarte fierbinte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 197
  • Gras 10.3g
  • Carbohidrați 24.9g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 2.2g
  • Sare 0,27g
#Plăcinte #tocate #marțipan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *