Skip to content

Tipul bucătăriei:

fripți cartofi noi cu taleggio

Prăjiți cartofi noi cu taleggio și capere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Inspirați de o garnitură de cartofi prăjiți cu brânză la Foxlow, am decis să facem propria noastră versiune. Serviți 6 și pe masă în doar 35 de minute… indulgent, dar atât de bun.


Ingrediente

  • cartofi noi mici 1 kg, curățat
  • ulei de masline
  • taleggio 200 g, coaja tăiată și feliată
  • capere 2 linguri, clătite și scurse
  • ceapa verde 4, tocat
  • otet de vin rosu

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Pune cartofii în ulei de măsline și multe condimente.

    Se întinde pe o tavă antiaderentă și se prăjește timp de 25-30 de minute până devin aurii și fragezi.

    Se varsa intr-o tava de copt si se pune peste branza, apoi se pune din nou la cuptor pentru cateva minute pana cand branza tocmai s-a topit.

  • Pasul 2

    Se amestecă caperele și ceapa primăvară cu un strop de oțet de vin roșu și ulei de măsline și se asezonează. Cu lingura peste cartofi inainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 252
  • Carbohidrați 25.8g
  • Proteină 9.1g
  • Gras 12.6g
  • Sare 1.3g
  • Fibră 2.4g
#Prăjiți #cartofi #noi #taleggio #și #capere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *