Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Torte Rosti cu Cartofi cu Pastarnac

Prăjituri rosti păstârnac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Aceste rostisuri de cartofi, ceapă și păstârnac delicios de crocante fac o garnitură delicioasă pentru orice friptură sau chiar pentru un principal de legume. Așadar, va trebui să faci în plus!


Ingrediente

  • cartofi 500 g, decojite și ras
  • păstârnac 500 g, decojite și ras
  • ceapă 1 mare, ras
  • cimbru tocat pentru a face 2 linguri
  • unt 75g, plus extra pentru prăjit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Pune cartoful ras într-un prosop curat și stoarce pentru a elimina orice exces de umiditate. Turnati intr-un bol cu ​​pastarnacul, ceapa, cimbru si untul topit. Asezonați foarte bine și amestecați. Împărțiți în 6 și formați prăjituri.

  • Pasul 2

    Încălziți puțin unt într-o tigaie mare antiaderentă până face spumă, apoi gătiți fiecare rosti timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când devine maro auriu și crocant (probabil va trebui să faceți acest lucru în două reprize). Puneți pe o tavă de copt și terminați de gătit la cuptor timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie când este străpuns cu un cuțit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 252
  • Gras 14.9g
  • Saturate 8.7g
  • Carbohidrați 27.6g
  • Fibră 5.4g
  • Proteină 3.8g
  • Sare 0,3g
#Prăjituri #rosti #păstârnac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *