Tipul bucătăriei:

Prunele simple se prăbușesc

Prunele ușoare se prăbușesc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Simplu, da. Dar și delicios! Acoperiți-vă prunele condimentate cu scorțișoară cu un topping din terci de ovăz, alune, unt și făină, apoi serviți cu cremă coagulată


Încercați prăbușirea noastră ușoară de prune, apoi verificați rețetele noastre de prăjituri de mere, prăjituri de prune și mai multe.

Ingrediente

  • prune mov 12 coapte, lapidate și înjumătățite
  • scorțișoară măcinată 1 linguriță
  • portocale 1, zestrat și suc
  • zahăr brun moale deschis 100g
  • unt sărat 125g, cubulat
  • făină simplă 150g
  • terci de ovăz 25g
  • alune prăjite tocate 3 linguri
  • cremă sau înghețată coagulată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Puneți prunele, scorțișoara, coaja de portocală și sucul și jumătate de zahăr într-un castron și amestecați. Puneți prunele în fundul unei farfurii rezistente la cuptor în care se potrivesc perfect și punctați 50g de unt deasupra.

  • Pasul 2

    Frecați restul de unt în făină până seamănă cu nisipul grosier. Se amestecă zahărul rămas, ovăzul și alunele. Presară acest amestec peste prune. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când sucul începe să bule prin fărâmițare. Se servește cu înghețată sau înghețată, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 644
  • Gras 34g
  • Saturează 17g
  • Carbohidrați 73.2g
  • Zaharuri 39,8g
  • Fibră 6.9g
  • Proteină 7.7g
  • Sare 0,6g
.
#Prunele #ușoare #prăbușesc
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast