Skip to content

Tipul bucătăriei:

Quesadillas

Quesadillas de linte, mozzarella și ceapă de primăvară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Lintea bogată în proteine ​​și fier este salvatorul vegetarianului. Tipul maro conservat se îmbină frumos în această rețetă colorată de quesadillas


Ingrediente

  • ceapa verde 16
  • ulei de masline 2 lingurițe, plus extra pentru prăjire
  • linte maro 2 cutii de 400 g, scurse și clătite bine
  • piure de tomate 4 linguri
  • chimen măcinat 1 lingură
  • oregano uscat 2 lingurițe
  • lămâie verde ½, suc
  • tortilla însămânțată 8 mari
  • amestec de cheddar / mozzarella ras 250g

A SERVI

  • jalapeños verzi
  • sos iute (am folosit Frank’s RedHot)
  • smantana

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Tăiați ceapa de primăvară, apoi aruncați cu uleiul pe o foaie de copt. Prajiti timp de 8-10 minute sau pana cand incep sa se inmoaie. Când ați terminat, coborâți cuptorul la 120 ° C / ventilator 100 ° C / gaz 1, pentru a menține calde quesadilele finite.

  • Pasul 2

    Includeți lintea într-un castron mare, adăugați piureul de roșii, chimenul și oregano-ul cu multă sare, apoi zdrobiți împreună cu un tocător de cartofi. Îl dorești gros, dar suficient de zdrobit încât amestecul să înceapă să se lipească de el însuși. Adăugați varul și amestecați din nou.

  • Pasul 3

    Așezați patru dintre împachetările pe suprafața de lucru. Puneți un sfert din amestecul de linte pe fiecare, și zdrobiți-l sau întindeți-l pentru a acoperi. Adăugați 4 ceapă de primăvară prăjită pe ambalaj, apoi împrăștiați brânza deasă. Apăsați o a doua înfășurare ferm în jos pentru a face patru quesadillas.

  • Pasul 4

    Încălziți o tigaie mare la foc mediu și ștergeți-o cu un prosop de hârtie cu ulei. Se prăjește câte o quesadilla, apăsând în tigaie, timp de 2-4 minute, până când se prăjește uniform și este crocantă, iar brânza începe să se topească. Întoarceți și repetați pe cealaltă parte. După ce ați terminat, glisați cu grijă quesadilla pe o foaie de copt și păstrați-l cald în cuptorul mic, în timp ce faceți restul.

  • Pasul 5

    Tăiați în pene groase pentru a servi, acoperite cu jalapeños și stropite cu sos fierbinte. Mănâncă scufundat în smântână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 604
  • Gras 25.1g
  • Saturează 13.4g
  • Carbohidrați 59.6g
  • Zaharuri 7.7g
  • Fibră 10.8g
  • Proteină 29.6g
  • Sare 2.1g
.
#Quesadillas #linte #mozzarella #și #ceapă #primăvară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *