Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ratatouille cu aluat de usturoi crocant

Ratatouille cu aluat de usturoi crocant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Cea mai bună rețetă ușoară, de ratatouille; ambalate cu roșii, vinete, dovlecei și ardei roșu. Este ușor de făcut și hrănește 4. Se servește alături de aluat cu o lovitură de usturoi


Cauti o reteta de ratatouille? Încercați această rețetă clasică sau verificați răsucirea noastră turcească. De asemenea, avem mai multe rețete de vinete și rețete de roșii pe care să le încercați.

Ingrediente

  • ceapă 1 mare, tocată mărunt
  • usturoi 3 cuișoare, 1 înjumătățit și 2 zdrobit
  • ulei de masline
  • Vânătă 1 mare, tăiat cubulețe
  • dovleceii 2, cubulete
  • ardei rosu 1, cubulete
  • roșii feliate 400g tablă
  • roșii cherry 250g
  • busuioc o grămadă mică, tocată
  • pâine cu maia 8 felii subțiri

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti ceapa si usturoiul zdrobit in 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta timp de 5 minute. Adăugați vinetele și gătiți-le 10 minute.

    Adăugați dovleceii și piperul și gătiți-i 2 minute, apoi adăugați roșiile și fierbeți-le la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă prin busuioc.

  • Pasul 2

    Prajeste aluatul, freaca-l cu jumatatile de usturoi si stropeste cu 1 lingura de ulei de masline. Se servește cu șobolan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 249
  • Gras 7.5g
  • Saturează 1g
  • Carbohidrați 40.1g
  • Fibră 7.5g
  • Proteină 7.9g
  • Sare 0,75g
.
#Ratatouille #aluat #usturoi #crocant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *