Tipul bucătăriei:
Rigatoni al forno
- servește 4 persoane
- Uşor
Cea mai bună coacere de paste cu cârnați, acest favorit rapid și ușor pentru familie, solicită tuburi de paste rigatoni, mozzarella și o mulțime de rozmarin proaspăt
Faceți acest rigatoni al forno, apoi verificați coacerea pastelor de ton, coacerea pastelor de roșii, coacerea pastei de cârnați umplute și rețetele mai reconfortante de coacere a pastelor.
Ingrediente
- rigatoni 300g
- mozzarella 1 bilă mică, tăiată cubulețe
- Grana Padano ras pentru a face 2 linguri
SOS PENTRU PASTE
- ulei de masline 1 lingură
- carnati de porc si ierburi 6, piei scoase
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- semințe de fenicul 1 linguriță, zdrobită
- frunze de rozmarin tocat pentru a face 2 lingurițe
- roșii de prune 2 cutii de 400 g
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă și prăjiți cârnații până se rumenesc, rupându-i cu o lingură de lemn, astfel încât să aveți bucăți destul de mici. Adăugați usturoiul, feniculul și rozmarinul și gătiți încă câteva minute.
-
Pasul 2
Adăugați roșiile apoi fierbeți timp de 20 de minute până se îngroașă. Gatiti pastele, dar urmariti-le si incetati sa gatiti cand sunt la cateva minute distanta de a fi gata – le veti gati mai mult la cuptor, astfel incat vreti sa aiba inca o muscatura.
-
Pasul 3
Se amestecă pastele cu sosul și se răstoarnă într-un vas de copt. Se împrăștie peste mozzarella și Grana Padano și se coace timp de 20-30 de minute până când se fierbe și devine auriu.
Informatii nutritionale
- Kcals 632
- Gras 34.1g
- Saturează 13.6g
- Carbohidrați 52.2g
- Fibră 2g
- Proteină 29.1g
- Sare 2.5g