Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un vas rigatoni la cuptor cu roșii și cârnați

Rigatoni al forno

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Cea mai bună coacere de paste cu cârnați, acest favorit rapid și ușor pentru familie, solicită tuburi de paste rigatoni, mozzarella și o mulțime de rozmarin proaspăt


Faceți acest rigatoni al forno, apoi verificați coacerea pastelor de ton, coacerea pastelor de roșii, coacerea pastei de cârnați umplute și rețetele mai reconfortante de coacere a pastelor.

Ingrediente

  • rigatoni 300g
  • mozzarella 1 bilă mică, tăiată cubulețe
  • Grana Padano ras pentru a face 2 linguri

SOS PENTRU PASTE

  • ulei de masline 1 lingură
  • carnati de porc si ierburi 6, piei scoase
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • semințe de fenicul 1 linguriță, zdrobită
  • frunze de rozmarin tocat pentru a face 2 lingurițe
  • roșii de prune 2 cutii de 400 g

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă și prăjiți cârnații până se rumenesc, rupându-i cu o lingură de lemn, astfel încât să aveți bucăți destul de mici. Adăugați usturoiul, feniculul și rozmarinul și gătiți încă câteva minute.

  • Pasul 2

    Adăugați roșiile apoi fierbeți timp de 20 de minute până se îngroașă. Gatiti pastele, dar urmariti-le si incetati sa gatiti cand sunt la cateva minute distanta de a fi gata – le veti gati mai mult la cuptor, astfel incat vreti sa aiba inca o muscatura.

  • Pasul 3

    Se amestecă pastele cu sosul și se răstoarnă într-un vas de copt. Se împrăștie peste mozzarella și Grana Padano și se coace timp de 20-30 de minute până când se fierbe și devine auriu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 632
  • Gras 34.1g
  • Saturează 13.6g
  • Carbohidrați 52.2g
  • Fibră 2g
  • Proteină 29.1g
  • Sare 2.5g
.
#Rigatoni #forno
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *