Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de rulouri de pizza rulate și împărțite

Rulouri de pizza

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceste rulouri de pizza rulate și împărțite sunt ușor și distractive de făcut pentru familie. Folosesc doar patru ingrediente și durează puțin peste jumătate de oră pentru a se prepara


Faceți aceste rulouri de pizza, apoi verificați-ne pizza margherita, paine de pizza, placinta cu pizza si mai impresionant retete de pizza.

Ingrediente

  • amestec de pâine ciabatta 250 g
  • sos de paste cu usturoi și roșii 1 cada (350g)
  • mozzarella rasa 4 linguri
  • busuioc o grămadă mică, mărunțită

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Aluatul de ciabatta se alcătuiește urmând instrucțiunile de pe pachet. Întindeți pentru a face un dreptunghi mare.

  • Pasul 2

    Ungeti cu jumatate din sosul de rosii, adaugati branza si busuiocul apoi rulati ca o rulada elvetiana.

  • Pasul 3

    Tăiați în 12 felii, apoi aranjați pe o tavă de copt, cu partea tăiată în sus, lăsând 2 cm între fiecare bucată. Se lasă 10 minute să crească. Coaceți 20-25 de minute, până se umflă și devin aurii. Se serveste cu sosul ramas, pentru inmuiere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 295
  • Gras 15.9g
  • Saturate 8.3g
  • Carbohidrați 28.1g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 9.6g
  • Sare 2.2g
.
#Rulouri #pizza
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.