Tipul bucătăriei:
Sandvișuri cu înghețată de caramel
- face 8
- Uşor
Această versiune ușoară de casă a sandvișului clasic cu înghețată cu ciocolată folosește doar 3 ingrediente; biscuiti cu ghimbir, inghetata de toffee si ciocolata topita
Ingrediente
- prăjituri cu ghimbir sau ciocolată 16
- inghetata de toffee (Häagen Dazs Dulce de Leche is good) 500ml
- ciocolata cu lapte 200 g, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Puneți un biscuit în fundul tăietorului și deasupra cu înghețată, împingând-o până la margini. Acoperiți cu un al doilea biscuit și împingeți ușor sandvișul din tăietor. Repetați cu restul de biscuiți și înghețată. Pune sandvișurile într-o cutie la congelator pentru cel puțin 3 ore, până se întărește cu adevărat.
-
Pasul 2
Topiți ciocolata într-un castron pus peste, nu într-o tigaie cu apă clocotită.
-
Pasul 3
Tapetați o tavă de copt (una care va încăpea în congelator) cu hârtie antiaderență. Înmuiați jumătate din fiecare sandviș cu înghețată (orizontal sau vertical) în ciocolată și puneți-le pe tava de copt. Congelați până se întărește, apoi transferați într-o cutie de plastic cu capac. Congelați până când este necesar. Serviți cu o folie de hârtie rezistentă pentru a le ține.
Informatii nutritionale
- Kcals 354
- Gras 20.3g
- Carbohidrați 39,7g
- Fibră 0,5g
- Proteină 5.5g
- Sare 0,29g