Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de sandvici cu inghetata de caramel

Sandvișuri cu înghețată de caramel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Uşor

Această versiune ușoară de casă a sandvișului clasic cu înghețată cu ciocolată folosește doar 3 ingrediente; biscuiti cu ghimbir, inghetata de toffee si ciocolata topita


Ingrediente

  • prăjituri cu ghimbir sau ciocolată 16
  • inghetata de toffee (Häagen Dazs Dulce de Leche is good) 500ml
  • ciocolata cu lapte 200 g, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți un biscuit în fundul tăietorului și deasupra cu înghețată, împingând-o până la margini. Acoperiți cu un al doilea biscuit și împingeți ușor sandvișul din tăietor. Repetați cu restul de biscuiți și înghețată. Pune sandvișurile într-o cutie la congelator pentru cel puțin 3 ore, până se întărește cu adevărat.

  • Pasul 2

    Topiți ciocolata într-un castron pus peste, nu într-o tigaie cu apă clocotită.

  • Pasul 3

    Tapetați o tavă de copt (una care va încăpea în congelator) cu hârtie antiaderență. Înmuiați jumătate din fiecare sandviș cu înghețată (orizontal sau vertical) în ciocolată și puneți-le pe tava de copt. Congelați până se întărește, apoi transferați într-o cutie de plastic cu capac. Congelați până când este necesar. Serviți cu o folie de hârtie rezistentă pentru a le ține.

Informatii nutritionale

  • Kcals 354
  • Gras 20.3g
  • Carbohidrați 39,7g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 5.5g
  • Sare 0,29g
#Sandvișuri #înghețată #caramel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *