Tipul bucătăriei:

Steak_Sarnie

Sandwich cu friptură și ceapă caramelizată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 2
  • Uşor

Acest sandviș clasic cu friptură este foarte ușor de preparat și îmbrăcat cu frunze de rachetă proaspete, ceapă cu unt și un pic de sos Worcestershire pentru un plus de aromă. Serviți cu niște chipsuri și introduceți-le!


Ingrediente

  • unt 25g
  • ceapă 1 mare, înjumătățit și feliat
  • sos Worcestershire o linie bună
  • cimbru 1 linguriță de frunze
  • fripturi de filet 2, tăiat cu grăsime
  • maioneză 1 lingură
  • mustar Dijon 1 lingură
  • mici ciabate 2, înjumătățit și prăjit
  • rachetă 2 pumni
  • chipsuri a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Topeste untul intr-o tigaie, apoi adauga ceapa cu un praf bun de sare. Gatiti timp de aproximativ 20-25 de minute pana cand sunt complet moi si aurii si se destrameaza cand le strangeti intre degete. Se adaugă sosul Worcestershire și cimbru și se fierbe încă 5 minute.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie până la fumatul fierbinte. Ungeți fripturile, apoi condimentați cu sare de mare și mult piper negru. Se fierbe 2 minute de fiecare parte, apoi se odihneste sub folie.

  • Pasul 3

    Se amestecă maiaua și muștarul și se întinde pe jumătatea inferioară a ciabattei. Completați cu racheta, apoi tăiați friptura și adăugați-o. Se pune lingură peste ceapă și se adaugă cealaltă jumătate a ciabattei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 734
  • Gras 36g
  • Saturează 11.6g
  • Carbohidrați 55.6g
  • Zaharuri 11.2g
  • Fibră 6.3g
  • Proteină 43,8g
  • Sare 2.2g
.
#Sandwich #friptură #și #ceapă #caramelizată
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast