Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Snitel De Porc Cu Salata De Nasturel

Snitel de porc cu piper si salata de nasturel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Transformă escalopele de porc într-o masă ușoară și gustoasă la mijlocul săptămânii, cu acoperire de pesmet și o salată rapidă de roșii și creson. O praf de maia este tot ce ai nevoie pe o parte.


Ingrediente

  • escalope de porc 4 mici sau 2 mari, aproximativ 300g în total
  • pesmet uscat 75 g
  • piper negru 1 lingura
  • ou 1 mare, bătut
  • făină pentru praf
  • ulei de masline
  • nasturel 2 pumni mari
  • ceapa rosie ½, feliate fin
  • roșii cherry 10, înjumătățit
  • lămâie 1, jumătate în felii
  • maioneză a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Pune carnea de porc între 2 foi de folie alimentară și bate ușor până la o grosime uniformă. Se amestecă pesmetul, piperul și un praf bun de sare și se întinde pe o farfurie. Pune oul pe alta farfurie. Pudrați carnea de porc în puțină făină, apoi înmuiați-o în ou și acoperiți cu pesmetul asezonat.

  • Pasul 2

    Încinge 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. Adăugați șnițelul și prăjiți pe fiecare parte timp de 3 minute până devine crocant și auriu.

  • Pasul 3

    În timp ce carnea de porc se gătește, puneți cresonul, ceapa și roșiile într-un castron și îmbrăcați cu zeamă de lămâie, ulei de măsline și asezonați. Se amestecă, apoi se servește cu carnea de porc, câteva felii de lămâie și o praf de maia, dacă vrei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 503
  • Gras 22.4g
  • Carbohidrați 35.3g
  • Fibră 2.2g
  • Sare 0,9g
#Snitel #porc #piper #salata #nasturel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *